Чи потрібна Львову зимова Олімпіада-2022? - Блог про Львів

Чи потрібна Львову зимова Олімпіада-2022?

Зимова Олімпіада у Львові

Життя триває, а з ним і з’являються нові публікації на блозі Воробуса.

Останніми днями головною темою життя нашого міста є новина про те, що у 2022 році ми можемо прийняти зимову Олімпіаду.

Чесно скажу, спершу думав що це жарт, але, як виявилося згодом висунення Львова таки правда і якщо НОК ухвалить нас, то станемо свідками зимової Олімпіади.

Євро-2012 вже було, попереду баскетбольний чемпіонат, невже й Олімпіада до нас завітає?

У сьогоднішній публікації Воробус спробує висловити думку по цьому питанню. Звісно, багато хто із нею може не погодитися, але на те вона й власна думка.

Отже, перше що мене цікавить у цьому питанні – де будуть проходити змагання. Зимова Олімпіада – це не тільки стадіон «Арена Львів» як на Євро-2012, а це такі види спорту як біатлон, хокей, бобслей, лижні перегони, керлінг, фрістайл й так далі.

Де це все проводити? У переліку місць є Львів та Боржава. Що цікаво, Буковель відсутній, а дарма. Там, як на мене, можна провести будь-які лижні змагання й не тільки. Єдине що треба, так це договоритися із керівниками цього гірськолижного курорту.

Львів. Нехай десь у місті чи за його межами збудують льодовий палац, там будуть проходити хокейні поєдинки, бо Новояворівська замало. Але, команд то багато, де всі грати будуть?

Також читайте:   Суперфінал Євроліги. Чоловіки. Україна – Португалія – 5:7

Так, можна все побудувати, але питання за які фінанси. Так, може світ щось виділить….

Якщо ви мені ще скажете зараз, що на лижах можна кататися на Кайзервальді, то я розплачуся і більше писати ніколи в блог не буду. 😀

Йдемо далі. Боржава. Воробус був на цій полонині й не раз. Красота там ще та, все відкрито, оптимально підходить для лижних трас, але питання в тому а чи не зіпсують наші барвисті Карпати?

Там, як відомо, є багато кущів чорниць, а коли почнеться Олімпіада все це повиривають, засмітять…. Воно нам треба? Пам’ятаю їздив з хлопаками туди, то там і так туристи смітять вдосталь, а уявіть собі коли до нас весь світ приїде що буде…

Так, зараз напишуть мені люди що я не правий, у Європі не смітять. Ой та я вас прошу, як не крути, яким культурним не будеш все рівно сміття буде й багацько.

Тому, висновок публікації – Олімпіада -2022 нам явно не потрібна та і сумніваюся що нам її дозволять провести. От якби ще із кимось на пару, то можна ще би було помріяти. Скажімо з тією ж Польщею. (c)

А як ви, читачі блогу, відноcитеся до того, що Львів, можливо у 2022 році буде приймати зимову Олімпіаду? Ви за чи проти цього?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. patron 07.11.2013 пише:

    Не забувай, що можливе проведення олімпіади в Закарпатті не обмежується Боржавою 😉 У Львівській області Тисовець забув.

    А нарахунок туристів, подивись любі трансляції на Євроспорті лиж, біатлону і т.д. Люди відпочивають, і відпочивають набагато цівілізованіше, ніж деякі українці 😉

  2. Stakeholder 07.11.2013 пише:

    якщо НОК ухвалить нас, то станемо свідками зимової Олімпіади.

    може ти мав на увазі МОК?

    Люди відпочивають, і відпочивають набагато цівілізованіше, ніж деякі українці

    тобто українців на олімпійські ігри пускати не будуть?) а взагалі по Євроспорті показують спорт а не де хто смітить)

  3. patron 08.11.2013 пише:

    Stakeholder, я мав на увазі рівень відпочинку, і саме з нього особисто я можу зробити висновок, де і як ці люди смітять 😀

  4. VIK 08.11.2013 пише:

    patron, опа-опа…знаток по лижам об”явився 😀 😀 😀

  5. adekvat 08.11.2013 пише:

    ага знов садовий вкраде лаве на 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*