Чи потрібна Львову зимова Олімпіада-2022? - Блог про Львів

Чи потрібна Львову зимова Олімпіада-2022?

Зимова Олімпіада у Львові

Життя триває, а з ним і з’являються нові публікації на блозі Воробуса.

Останніми днями головною темою життя нашого міста є новина про те, що у 2022 році ми можемо прийняти зимову Олімпіаду.

Чесно скажу, спершу думав що це жарт, але, як виявилося згодом висунення Львова таки правда і якщо НОК ухвалить нас, то станемо свідками зимової Олімпіади.

Євро-2012 вже було, попереду баскетбольний чемпіонат, невже й Олімпіада до нас завітає?

У сьогоднішній публікації Воробус спробує висловити думку по цьому питанню. Звісно, багато хто із нею може не погодитися, але на те вона й власна думка.

Отже, перше що мене цікавить у цьому питанні – де будуть проходити змагання. Зимова Олімпіада – це не тільки стадіон «Арена Львів» як на Євро-2012, а це такі види спорту як біатлон, хокей, бобслей, лижні перегони, керлінг, фрістайл й так далі.

Де це все проводити? У переліку місць є Львів та Боржава. Що цікаво, Буковель відсутній, а дарма. Там, як на мене, можна провести будь-які лижні змагання й не тільки. Єдине що треба, так це договоритися із керівниками цього гірськолижного курорту.

Львів. Нехай десь у місті чи за його межами збудують льодовий палац, там будуть проходити хокейні поєдинки, бо Новояворівська замало. Але, команд то багато, де всі грати будуть?

Також читайте:   Всеукраїнський фінал АФЛУ. Підсумки другого ігрового дня

Так, можна все побудувати, але питання за які фінанси. Так, може світ щось виділить….

Якщо ви мені ще скажете зараз, що на лижах можна кататися на Кайзервальді, то я розплачуся і більше писати ніколи в блог не буду. 😀

Йдемо далі. Боржава. Воробус був на цій полонині й не раз. Красота там ще та, все відкрито, оптимально підходить для лижних трас, але питання в тому а чи не зіпсують наші барвисті Карпати?

Там, як відомо, є багато кущів чорниць, а коли почнеться Олімпіада все це повиривають, засмітять…. Воно нам треба? Пам’ятаю їздив з хлопаками туди, то там і так туристи смітять вдосталь, а уявіть собі коли до нас весь світ приїде що буде…

Так, зараз напишуть мені люди що я не правий, у Європі не смітять. Ой та я вас прошу, як не крути, яким культурним не будеш все рівно сміття буде й багацько.

Тому, висновок публікації – Олімпіада -2022 нам явно не потрібна та і сумніваюся що нам її дозволять провести. От якби ще із кимось на пару, то можна ще би було помріяти. Скажімо з тією ж Польщею. (c)

А як ви, читачі блогу, відноcитеся до того, що Львів, можливо у 2022 році буде приймати зимову Олімпіаду? Ви за чи проти цього?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. patron 07.11.2013 пише:

    Не забувай, що можливе проведення олімпіади в Закарпатті не обмежується Боржавою 😉 У Львівській області Тисовець забув.

    А нарахунок туристів, подивись любі трансляції на Євроспорті лиж, біатлону і т.д. Люди відпочивають, і відпочивають набагато цівілізованіше, ніж деякі українці 😉

  2. Stakeholder 07.11.2013 пише:

    якщо НОК ухвалить нас, то станемо свідками зимової Олімпіади.

    може ти мав на увазі МОК?

    Люди відпочивають, і відпочивають набагато цівілізованіше, ніж деякі українці

    тобто українців на олімпійські ігри пускати не будуть?) а взагалі по Євроспорті показують спорт а не де хто смітить)

  3. patron 08.11.2013 пише:

    Stakeholder, я мав на увазі рівень відпочинку, і саме з нього особисто я можу зробити висновок, де і як ці люди смітять 😀

  4. VIK 08.11.2013 пише:

    patron, опа-опа…знаток по лижам об”явився 😀 😀 😀

  5. adekvat 08.11.2013 пише:

    ага знов садовий вкраде лаве на 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*