Українська тенісистка Світоліна виходить у чвертьфінал турніру “Ролан Гарос” - Блог про Львів

Українська тенісистка Світоліна виходить у чвертьфінал турніру “Ролан Гарос”

Світоліна

Давненько на нашому ресурсі не було публікацій на тему такого виду спорту як теніс. У найближчі дні спробую виправити цю прогалину.

Тим більше що зараз на тенісних кортах Франції триває турнір Великого Шолому на який з’їхалися усі найсильніші тенісисти та тенісистки світу.

«Ролан Гарос» – це чергова можливість любителям тенісу глянути на гру таких топ-тенісистів світу як: Рафаель Надаль, Новак Джокович, Роджер Федерер, а також жінок: Серени Вільямс, Марії Шарапової, Анни Івановіч та інших.

Якби там не було, а нас, звісно, що цікавить найбільше гра українських спортсменів. Чоловіки вилетіли ще на ранній стадії змагань, а ось Еліні Світолінійв вдалося пройти, увага, до чвертьфіналу змагань.

Вчора 20-ти річна тенісистка з України була сильнішою за більш досвідченішу опонентку – улюбленицю місцевих кортів француженку Алізе Корне.

Перша партію цього поєдинку Світоліна зіграла просто таки чудово. Шансів своїй суперниці вона фактично не залишила і здавалося, що і в другій партії буде «винос», але у гру втрутилася її величність погода.

На фактично дві години тенісистки пішли у роздягальню після якої кращу гру почала демонструвати вже Корне. Вона і брейк зробила на подачі Світоліної, і вигравала неймовірні м’ячі, але все йшло до тай-брейку чим і завершився 2-й сет у зустрічі.

Також читайте:   Теніс. Уінстон-Салем. Долгополов зупиняється за крок від фіналу

Раза зо три Еліна могла вже завершувати гру, але Корне неодмінно відігрувалася. Програвати українці явно не треба було, бо психологічно вона могла би зламатися.

Щастя, що за рахунку 8-7 на користь нашої спортсменки Алізе пробила в аут і тим самим подарувала «вікторію» нашій Еліні Світоліній.

Тепер вже завтра, 2 червня українська спортсменка зустрінеться із 7-ою в рейтингу сербкою – Анною Іванович.

Чи є шанси пройти у півфінал змагань? Буде дуже і дуже важко, але старатися треба. Це така чудова нагода добратися до найвищих вершин турніру, що користується великою популярністю в любителів тенісу.

Що цікаво, у 1999 році український тенісист – Андрій Медведєв доходив до фіналу змагань у Франції. Тоді він програв Агассі, але надовго увійшов в історію своєю жагою до перемог.

Триваємо кулаки за Світоліну і вже завтра очікуйте публікацію із результатом поєдинку проти Івановіч, а також звіти про вирішальні поєдинки турніру.

Залишайтеся з нами. Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*