Футзал. Кубок Львова-2015. “Нові Імена” – “Богун”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львова-2015. “Нові Імена” – “Богун”. Анонс

Нові Імена - Богун

Тривають змагання на футзальному турнірі, що має назву – «Кубок Львова-2015».

Після того, як у минулому турі команда за яку виступає Воробус – «Нові Імена» поступилася колективу «Спарта», ми вже втратили всі шанси на вихід із групи.

Тому, найближча завершальна гра на турнірі проти колективу «Богун» буде фактично формальністю. Хоча, у своїх коментарях багато гравців нашої команди казали, що перемагати треба будь-що щоб хоч якось повірити у свої сили.

«Нові Імена» виходять на новий рівень, тому й з часом перемагати вже треба буде у першій лізі аматорського футзалу Львівщини.

Чого слід очікувати від суботнього поєдинку проти колективу «Богун»?

Важко сказати яким складом на цю гру вийде наш суперник. У прем’єрному матчі на турнірі проти тієї ж «Спарти» грали всі люди з великого футболу. Минулої ж суботи їхній капітан вже привіз весь колектив «Львівської Пивоварні», яка вже не один приймає участь у різного роду турнірах.

«Пивовари» таки виглядали краще, тому думаю саме вони й будуть протистояти нам у суботу.

Хто, хто, а воротар команди – Ігор Воробус як ніхто інший знає можливості цих гравців, адже кілька тижнів тому він виступаючи за колектив «МехМат» зустрічався у фіналі Кубка Лева-2015 саме з «пивоварами». Тоді вони перемогли мінімально і здобули омріяний кубок.

Також читайте:   Олімпійська перспектива – 2026: знайомимося зараз. Частина 3. Воротарі

Які ще очікування?

Думаю, що «Богун» десь приблизно нашого рівня. Боротьба буде ще та, адже ніхто не хоче завершувати змагання на мінорній ноті. Тим більше, що асоціація знімає відео і потім це все можна буде переглянути в інтернеті.

Щодо останніх новин зі складу команди «Нові Імена», то у вівторок було проведено тренування в «Інтерспорті», що знаходиться на території Мотозаводу.

До складу повернувся незмінний капітан – Володимир Крупчук, який сповнений бажанням забити у найближчій грі гол.

Відсутнім був лише один із старожилів команди – Володимир Ільків (хворіє), але знаючи цю людину можу сказати, що він боєць і в суботу таки вийде.

Щодо дебюту новачків команди, то схоже, що їх на турнірі таки вболівальники команди не побачать.

Причина?

Перемовини велися, але в останній момент зірвався перехід цих людей в нашу команду.

Чекаємо суботи, вболіваємо за «Нові Імена» і нагадую, що поєдинок на полях «Електрону» розпочнеться об 11 годині 25 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*