Футзал. Кубок Львова-2015. “Нові Імена” – “Богун”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львова-2015. “Нові Імена” – “Богун”. Анонс

Нові Імена - Богун

Тривають змагання на футзальному турнірі, що має назву – «Кубок Львова-2015».

Після того, як у минулому турі команда за яку виступає Воробус – «Нові Імена» поступилася колективу «Спарта», ми вже втратили всі шанси на вихід із групи.

Тому, найближча завершальна гра на турнірі проти колективу «Богун» буде фактично формальністю. Хоча, у своїх коментарях багато гравців нашої команди казали, що перемагати треба будь-що щоб хоч якось повірити у свої сили.

«Нові Імена» виходять на новий рівень, тому й з часом перемагати вже треба буде у першій лізі аматорського футзалу Львівщини.

Чого слід очікувати від суботнього поєдинку проти колективу «Богун»?

Важко сказати яким складом на цю гру вийде наш суперник. У прем’єрному матчі на турнірі проти тієї ж «Спарти» грали всі люди з великого футболу. Минулої ж суботи їхній капітан вже привіз весь колектив «Львівської Пивоварні», яка вже не один приймає участь у різного роду турнірах.

«Пивовари» таки виглядали краще, тому думаю саме вони й будуть протистояти нам у суботу.

Хто, хто, а воротар команди – Ігор Воробус як ніхто інший знає можливості цих гравців, адже кілька тижнів тому він виступаючи за колектив «МехМат» зустрічався у фіналі Кубка Лева-2015 саме з «пивоварами». Тоді вони перемогли мінімально і здобули омріяний кубок.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "Фуджікура". Анонс

Які ще очікування?

Думаю, що «Богун» десь приблизно нашого рівня. Боротьба буде ще та, адже ніхто не хоче завершувати змагання на мінорній ноті. Тим більше, що асоціація знімає відео і потім це все можна буде переглянути в інтернеті.

Щодо останніх новин зі складу команди «Нові Імена», то у вівторок було проведено тренування в «Інтерспорті», що знаходиться на території Мотозаводу.

До складу повернувся незмінний капітан – Володимир Крупчук, який сповнений бажанням забити у найближчій грі гол.

Відсутнім був лише один із старожилів команди – Володимир Ільків (хворіє), але знаючи цю людину можу сказати, що він боєць і в суботу таки вийде.

Щодо дебюту новачків команди, то схоже, що їх на турнірі таки вболівальники команди не побачать.

Причина?

Перемовини велися, але в останній момент зірвався перехід цих людей в нашу команду.

Чекаємо суботи, вболіваємо за «Нові Імена» і нагадую, що поєдинок на полях «Електрону» розпочнеться об 11 годині 25 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*