Футбол. Ліга Чемпіонів. Манчестер 1:0 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Манчестер 1:0 Шахтар (відео)

Руні й компанія перемагають

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі 6-ого за ліком туру змагання під назвою Ліга Чемпіонів.

Вся увага українських вболівальників футболу була прикута в цей вечір до міста Манчестер, де чемпіон України – донецький Шахтар гостював у місцевого Манчестера.

Ще до гри багато говорилося, писалося про те, що у матчі з англійською командою нам треба лише перемагати. Чому? Бо якщо би Шахтар зіграв внічию, то треба би вже було дивитися на гру в Іспанії, де німецький Баєр грав із Реал Сосьєдадом.

Не секрет, що Манчестер зараз лихоманить і то добряче. Після того, як з команди пішов їхній тренер Фергюсон англійці ніяк не можуть знайти свою гру. Підтвердження тому дві поспіль поразки у чемпіонаті і то на своєму полі.

З ким, а з Шахтарем команда з Манчестера вже не мала права програвати, хоча склад на гру вони виставили далеко не ідеальний. От, скажімо, Ван Персі сидів на заміну, хоча гврець досить таки високого рівня.

Розпочали поєдинок краще «гірники». Вони раз за разом атакували ворота Манчестера, але на завершальній стадії у них нічого не виходило. Складалося таке враження, що гравці Шахтаря просто таки боялися бити по воротах.

Господарі ж огризалися і досить таки небезпечно. Чого вартує момент Янга наприкінці першого тайму, коли він перекидав шкіряного через П’ятова і не влучив у ворота.

Також читайте:   «Реал Мадрид» – «Шахтар»: чи зможуть «Гірники» обіграти «Вершкових»?

А в другій 45-ти хвилинці Шахтар і взагалі посипався. Вже на початку тайму Манчестер просто таки задавив гостей з України і гол у наші ворота був лише справою часу.

Відбувся він на 67 хвилині. Пішла подача кутового, захисники Шахтаря спали і Філ Джонс чудовим ударом із штрафної вколотив «шкіряного» у сітку воріт.

Підопічні Мірчі Луческу пробували відігратися, але їхні потуги були дуже кволими. Знову ж таки гравці доходили до штрафної, а завершального удару не було кому завдати.

Манчестер же спокійно відійшов у захист і довів гру до переможного кінця.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Манчестера із рахунком 1-0, а це означає, що після перемоги Баєра в Іспанії Шахтар на весні задовольниться лише таким змаганням як – Ліга Європи.

Звісно, це не Ліга чемпіонів, не ті прибутки, не той рівень, але грати таки прийдеться. Манчестер же фінішує першим у турнірній таблиці і матиме при жеребкуванні слабшого суперника у серії плей-офф.

Чекаємо нового сезону, нових поєдинків, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео небезпечних моментів і голу у вчорашньому поєдинку:

Фото: footballtransfer.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 11.12.2013 пише:

    Це добре, мантуїянці закрили дорогу до ігор зазнавшемуся ахмету та луческу… :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*