Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» на останніх хвилинах вирвала перемогу в «GTL» - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» на останніх хвилинах вирвала перемогу в «GTL»

Данило Сивак

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» на останніх хвилинах вирвала перемога в «GTL».

Вчора, у палаці спорту «Галичина» відбулися поєдинки 15-ого за ліком туру в найсильнішому дивізіоні Львова. ФК «Галицька здоба» у цей вечір зустрівся з аутсайдером змагань «GTL».

Забігаючи наперед зазначимо, що для нашої команди цей поєдинок видався не таким простим як це здається на перший погляд. «Пекарі» зуміли вирвати перемогу лише в кінці зустрічі.

Та, по все по-порядку.

Розпочали гру суперники дуже обережно. Фактично за п’ять зіграних хвилин як «Галицька здоба», так і «GTL» не створили жодного небезпечного моменту.

Все змінилося на 7-й хвилині першого тайму, коли на влучний удар «логіста» Ігоря Дідича відповів «пекар» Нікіта Єлфімов.

1:1 – ось такий несподіваний початок зустрічі.

Після забитих голів команди знову не форсували подій. «Галицька здоба» у ранзі фаворита грала першим номером, а «GTL» переважно захищалося.

Але, й за такої гри ближчими до успіху в першому таймі були «логісти», які протягом хвилини мали три стовідсоткові нагоди відзначитися, але за «червоно-жовтих» добре в цих епізодах зіграв Ярослав Шуптар.

Також читайте:   Юнацька Екстра-ліга (U-17) виходить на старт нового сезону у звичному форматі

Після перерви «пекарі» збільшили натиск на ворота суперника, момент за моментом почав виникати біля воріт Юрія П’ятковського. По черзі могли забивати Олег Панасюк, Богдан Стефанків, Сергій Тригубець.

Небезпечно контратакували й номінальні господарі гри. Зокрема, просто вбивчий момент мав Ігор Дідич, але кіпер нашої команди Антон Денчук (змінив після перерви Ярослава Шуптара) виручив.

До завершення гри залишалося дві хвилини й головний тренер «Галицької здоби» пішов у ва-банк, випустивши Данила Сивака у ролі п’ятого польового гравця. І ця тактика виправдала себе на всі сто відсотків. Вже у наступній атаці «Даня» вдало пробив повз воротаря «GTL».

2:1 – вольова перемога «Галицької здоби», яка зберігає для нашої команди шанси на призові місця.

«GTL» – ФК «Галицька здоба» – 1:2 (1:1)

«GTL»: П’ятковський, Сіньков, Кулачковський, Дідич, Ю. Лаврін, Я. Лаврін, Романишин, Хомченко, Шокарев

ФК «Галицька здоба»: Шуптар, Денчук, Панасюк, Богданов, Стефанків, Тригубець, Гірний, Махинька, Сивак, Єлфімов

Голи: Дідич, 7 – Єлфімов, 7, Сивак, 29

Кращі гравці за версією пресслужби: Ігор Дідич – Данило Сивак

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*