Колишній тренер «Металіста-1925» став спортивним директором «Буковини» - Блог про Львів

Колишній тренер «Металіста-1925» став спортивним директором «Буковини»

Андрій Демченко

Чернівецька «Буковина» посилила адміністративний склад свого клубу.

Як стало відомо Metaratings, екс-головний тренер «Металіста» Андрій Демченко став спортивним директором чернівецького клубу. Цю інформацію в ексклюзивному інтерв’ю підтвердив сам фахівець.

«Спочатку в «Буковині» я був тренером-консультантом рульового Степана Маковійчука. Вважаю, що ми спільними зусиллями виконали великий обсяг роботи: зараз чернівецька команда непогано укомплектована, у неї з’явився свій малюнок гри, її почали поважати.

Коли президент ФК Вадим Заєць запропонував мені стати спортивним директором, то я майже відразу погодився, хоча раніше не доводилося займати таку посаду. Так що для мене це новий виклик. Головне, що мені цікаво. Тепер зайнятий не тільки тренувальним процесом, а й селекційною роботою. У «Буковині» ще кілька позицій потрібно посилити і сподіваюся, що це вдасться зробити за допомогою запрошених вільних агентів.

Поки що завдання підвищитися в класі перед командою не стоїть, зараз важливо стабілізувати склад, поставити гру. Тим більше, що умови для підготовки «Буковини» створені належні. А перед початком другого кола може і плани на сезон зміняться».

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*