Очікування від нового сезону FAVBET Екстра-ліги. Роздуми Андрія Гулія - Блог про Львів

Очікування від нового сезону FAVBET Екстра-ліги. Роздуми Андрія Гулія

Андрій Гулій

Сьогодні, матчем між київським “ХІТом” та житомирським “ІнБевом” продовжиться програма першого туру Екстра-ліги з футзалу. Поки команди визначають відносини на паркеті, ми продовжуємо спілкуватися з футзальними оглядачами на тему очікувань від нового сезону. Черговий гість – редактор сайту “ФутзалУкраїни” Андрій Гулій.

Очікування від нового сезону

– Очікую, що збільшиться конкуренція на усіх рівнях турнірної таблиці і сезон вийде цікавішим, ніж попередній. Головне очікування, щоб його дограли до кінця без пригод.

Плей-оф

Правильне рішення. Принаймні за цією схемою за чемпіонство зможуть поборотися 8 команд, які вийдуть у другий етап. З іншого боку, знову 2 команди матимуть менше ігрової практики, ніж решта. У будь-якому разі турнірна стратегія для всіх команд змінюється.

Конкуренція із «Продексімом»

– Взагалі клуб складається з багатьох складових і це не тільки кількісний та якісний рівень виконавців у складі. У «Продексіма» немає проблем з цим пунктом, а також є перевага в більшості інших компонентів, які залишаються за лаштунками. Мені здається, що в цьому сезоні саме в ігровому плані перевага херсонців вже не буде настільки сильною, як в попередньому. Тим не менш, думаю, що у підсумку саме вони знову виграють чемпіонство. Гегемонія однієї команди не йде на користь чемпіонату і хочеться, щоб конкуренція у боротьбі за чемпіонство щосезону тільки зростала.

Повернення вболівальників на трибуни

Уявлення не маю коли повернуться. Мені цікаво, чи буде друга хвиля пандемії, бо тоді все кардинально зміниться.

Також читайте:   VBET Суперкубок України. «ХІТ» – «Кардинал-Рівне» – 2:0

Новачки Екстра-ліги

– Обидві команди досвідчені і явно не будуть «солодкою булочкою» для будь-якого суперника. Відверто кажучи, від команди з назвою «ДЕ Трейдинг» очікував потужнішої трансферної кампанії, особливо враховуючи втрату Можейка і Мануйленка. Мені здається, що будуть боротися за нижню частину прохідних місць в плей-оф. У харків’ян цікавий сплав молодості і досвіду, може навіть будуть тією командою, яка «вистрілить» цього сезону.

Трійка призерів

– Не буду оригінальним, але мені здається, що трійка буде такою самою, як і в попередні два сезони. Якщо чемпіонство я вище віддав «Продексіму», то важко сказати хто посяде друге місце у суперечці «Урагану» і «ХІТа». Взагалі треба розуміти, що перед плей-оф розклад сил може суттєво змінитися, бо є зимове трансферне вікно. Чудовим прикладом цього є повернення Тараса Кузя в «Енергію» минулого сезону, який суттєво допоміг львів’янам пробитися в другий етап, якого так і не було. «ХІТ» виглядає дуже солідно, але у киян постійно виникають проблеми у вирішальних матчах, і вони поки що не можуть подолати цю проблему. «Ураган» може втратити «свої» очки на старті сезону через відсутність ігрової практики і нормальних тренувань. Та й в ігровому плані команда не є сильнішою за себе минулого варіанту, може навіть в дечому й ослабла, але показала, що ментально стала значно сильніше, а в плей-оф це дуже важливий чинник.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*