Підсумки виступу команди “V.M.X.” у другій лізі аматорського футзалу - Блог про Львів

Підсумки виступу команди “V.M.X.” у другій лізі аматорського футзалу

Гра на трієчку

Завершилися чергові футзальні змагання в яких брав участь ваш автор. Так сталося, що під кінець першого кола змагань у другій лізі аматорського футзалу вашому автору надійшла пропозиція зіграти за команду «V.M.X.».

На той час у команди було в активі лише 1 очко. Звісно, Воробус багато у чому ризикував, бо команда була не дуже сильна, але все ж спробував свої сили. Паралельно зі мною заявили ще одного гравця Нікіту і саме ми мали стати істотним підсиленням для команди.

Що ж, у сьогоднішній статті спробую підбити підсумки виступу як команди загалом, так і оціню свою гру.

Розпочну із матчів в яких я грав.

Перша гра – матч проти команди «Галіо-2». Дебют видався для мене не надто вдалим, адже ми програли з рахунком 5-8, але це і не дивно. Ні гравців, ні гри суперника я не знав, з того і такий результат. Хоча, в цій грі також могли зачепитися за результат.

Друга гра – гра проти команди «Олімп». В цій грі вже грав наш гравець Нікіта та і приємно що нарешті вдалося здобути першу перемогу. Було важко, десь нервували, але перемогу таки здобули. Поступово почав вимальовуватися малюнок у грі.

Третя гра – знову ж таки «Олімп». Тут ми каменя на камені не залишили від свого суперника. 14-4 і грали просто на одному подиху.

Четверта гра – гра проти команди «Юристи». Розповідати нема в принципі багато, бо команда суперника не з’явилася на гру і нам зарахували технічну перемогу 5-0.

П’ята гра – гра проти «Атлетіка». Це взагалі був цирк, а не гра. Перші 10-ть хвилин поєдинку ми грали в складі 4 на 5 і програвали із рахунком 0-3. Потім приїхав п’ятий гравець і вже вигравали, але таки на останніх хвилинах впустили перемогу і зіграли 7-7.

Шоста гра – не легке випробування, адже грали ми проти команди «Ядрьоні черепахи». За підсумками чемпіонату вони зайняли 3-е місце і з ними було дуже важко. Програвали, потім допомогло вилучення і таки на нервах виграли гру із рахунком 4-2.

Також читайте:   Команда Де-факто: настав час вирішальних поєдинків

Сьома гра – грати проти команди «Сокіл». Напевно найцікавіша гра на турнірі. Гра із п’ятим польовим, постійні гойдалки у рахунку, гол Воробуса, але десь більший досвід допоміг перемогти супернику із рахунком 10-8.

Восьма гра – гра на класі проти команди «Барс». По ходу гри ми програвали із рахунком 0-2, але таки перемогли 4-2. Тут мені сподобалася самовіддача наших гравців, а мінусом стало те, що серйозної травми зазнав наш гравець – Нікіта.

Ну, і нарешті дев’ята гра – гра проти команди «Галіо-2». Тут, як кажуть, без шансів, суперник з досить таки досвідченими гравцями просто таки нас переїхав 12-3.

У підсумку, за весь чемпіонат команда «V.M.X» зіграла 14 поєдинків, в яких набрала 17 очок – 5-е місце у турнірній таблиці.

Десь говорили у команді, що дуже шкода що провалили перше коло, адже могли би зараз поборотися за теж третє місце і то спокійно. Але, що маємо, те маємо.

До мінусів відніс би також дуже малу лаву запасних. Якщо суперники мали у своєму складі по 8-10 людей як мінімум, то ми ледве назбирували п’ять людей. Гра із Атлетіком – «живий» приклад.

Щодо гри Воробуса, то зіграв десь на 60 відсотків своїх можливостей. Особливих провалів не було, але досі є проблема із налаштуванням на гру. Зі мною треба постійно говорити і говорити.

До таких матчів відніс би матчі із Галіо-2 та Атлетіком. Міг би зіграти краще і це зараз розумію.

Водночас були матчі на досвіді з тими з Черепахами чи Барсом.

Ліга завершилася і тепер як буде можливість, то ще може колись зіграю на якомусь турнірі.

Черговий досвід здобув.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*