Пальма-де-Майорка VS Глівіце: всі «за» і «проти». Частина друга - Блог про Львів

Пальма-де-Майорка VS Глівіце: всі «за» і «проти». Частина друга

Глівіце

Продовжуємо…
Про те, що Польща подала заявку на проведення у себе «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів, стало відомо з інтерв’ю спортивного директора глівіцького «Пясту» Рафала Франца пресслужбі польської футзальної ФОГО Екстракляси.

При цьому, Рафал Франц наголосив на тому, що у польської сторони є все для того, щоб провести перший в історії польського футзалу «Фінал чотирьох» на території Польщі. Зазначимо, що якщо «Фінал чотирьох» прийматиме все-таки Польща, то він проходитиме на майданчику «Арени Глівіце». Якщо ви бажаєте підтримати вашу улюблену команду, це можна з легко та безпечно зробити у btc live casino.

Польща. Глівіце. «Арена Глівіце».

«ЗА»

Насправді, на користь Глівіце позитивний факторів більше, ніж на користь Пальми-де-Майорки. По-перше – ми вже згадували вище, скільки разів Іспанія приймала у себе фінали футзальних єврокубків. Для Польщі цей можливий перший «Фінал чотирьох» Ліги чемпіонів на її теренах насправді буде дуже важливим. Наразі польська Екстракляса дуже серйозно розвивається, і «Фінал чотирьох» має також посприяти розвитку футзалу в Польщі. Ще один «плюс» на користь Глівіце, про який ми також згадували – це те, що УЄФА протягом двох останніх років практикує проведення «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів на нейтральній території. І тут, звісно, у «Арени Глівіце» є перевага над «Велодром Іллес Балеарс».

Також читайте:   Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» - «Меркурій». Анонс

«ПРОТИ»

Серйозні заяви керівництва «Пальми футзал» про те, що вона готова організувати «Фінал чотирьох» на такому рівні, на якому даний захід ще не був організований, можуть реально схилити шальки терезів на користь Балеарських островів. До того ж, ми вже згадували про те, як в Іспанії ставляться до футзалу. Там цей вид спорту вже став цілою культурою, тому і не дивно, що Іспанія приймає у себе багато топових футзальних змагань.

Тим не менш, зваживши всі «за» і «проти», автор цього матеріалу все-таки схиляється до думки, що «Фінал чотирьох» футзальної Ліги чемпіонів сезону 2022/2023 р. р. має приймати саме Глівіце. І від цього виграють усі. Але останнє слово – за УЄФА.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*