Львів із висоти - Блог про Львів

Львів із висоти

З будівлі ЛТЕУ

Нарешті вихідні, а це означає, що можна як слід розслабитися, відпочити від буденності.

Єдине, що заважає, так це погана погода. Синоптики прогнозують рясні дощі, то ж посиденьок на природі як це було декілька днів назад не вийде. Доведеться придумувати щось інше.

До речі, незабаром у блогу, який зараз читаєте свято. Яке саме дізнаєтеся з публікацій. А поки що ж поділюся своїми враженнями від місць, де мені нещодавно вдалося побувати.

Хто читає Воробуса вже давно, ті напевно пам’ятають як свого часу я неодноразово робив пости про місця, звідки можна оглянути Львів. Правда колись їх було значно менше ніж зараз.

Часи змінилися, люди відкривають цікаві локації та й, зрештою, влаштовують собі простір на домах власних будинків. Тому, саме сьогодні я розповім про три цікаві місця, звідки можна оглянути Львів.

Також читайте:   Площу Соборну мають озеленити до Великодня

Перше – з будинків на вулиці Тракт Глинянський.

Тракт Глинянський

Цей район Львова не є таким популярним як скажімо центральна частина, але тим не менше він зараз активно розвивається. Фото, на яке ви зараз дивитеся зроблено якраз 9-ого поверху одного з таких будинків. Помилуватися є чим.

Друге – з будівлі Львівського торговельно-економічного університету.

З будівлі ЛТЕУ

Неймовірними зусиллями мені вдалося залізти на терасу якраз будівлі університету неподалік Стрийського парку й саме з неї я побачив класні краєвиди міста з видом на Ратушу, а також Високий замок.

Третє – Медова печера.

Медова печера

І в такому цікавому місці я також бував. Їздили туди на велосипедах. Медова печера славиться не лише печерою, мототрасою, а також класним краєвидом на район Пасічна. Сісти тут і помилуватися класними краєвидами – це саме те, що треба після роботи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*