Від чого залежить вартість вхідних дверей - Блог про Львів

Від чого залежить вартість вхідних дверей

вхідні двері

Коли перед вами постає питання покупки вхідних дверей, ви починаєте шукати магазини з відповідним товаром. Зараз розмаїття пропозицій і варіантів оздоблення вхідних дверей вражає так само, як і кількість пропозицій.

Як у випадку з будь-яким іншим товаром, ціна на вхідні двері може бути різна. Вона залежить від матеріалів, з яких виготовлені двері, а також від характеристик самого виробу. Під матеріалами варто розуміти якість та товщину металу, з якого виготовляються двері, матеріал оздоблення дверей (це може бути МДФ накладка, фанерне покриття, фарбування полотна спеціальною фарбою, тощо). Під поняттям характеристик перш за все розуміють розмір дверей, товщину полотна, наявність додаткових елементів на зразок склопакету, декоративних елементів кування, кількість замків та додаткових видів захисту (бронепластина, антизрізи на полотні, девіатори та ін.).

Призначення дверей також впливає на ціну виробу. Можна купити двері вхідні, які призначені для встановлення в квартиру, а можна купити двері вуличні з призначенням для встановлення в приватних будинках чи котеджах. Вуличні двері коштуватимуть дорожче тому, що мають спеціальне покриття, яке захищає дверне полотно від впливу атмосферних явищ. Двері, що призначені для вулиці також можна встановити і у квартиру, а вхідні двері, без спеціального вуличного покриття не рекомендовано монтувати в приватних будинках без навісу, тераси чи тамбуру які захищатимуть двері від ультрафіолетових променів, вологи, морозу.

Зазвичай найдешевші вхідні двері – це технічні. Вони призначені для монтажу в підсобних та технічних приміщеннях і не мають на меті захищати від холоду чи мати привабливий вигляд. В основному це металеві двері без оздоблення, їх полотно покрите фарбою для запобігання ржавінню, головна їх мета – захистити приміщення від протягів та недоброзичливців. Варто зазначити, що такі двері не зломостійкі, тому розраховувати на їх міцність і захист від злодіїв не варто.

Також читайте:   Новий еко-крок у побуті: відмова від одноразових пакетиків

По мірі збільшення вартості дверей – росте і їхня якість та візуальна привабливість. З’являються декоративні накладки, які прикрашають дверне полотно, а також додатково захищають та утеплюють його. В середньому ціновому сегменті вже можна знайти підходящий варіант для придбання і встановлення в квартиру чи будинок. Такі двері, при умові їх якісного виконання, прослужать не один рік активного використання.

Преміальні варіанти вхідних дверей говорять самі за себе. При одному погляді на них стає зрозуміло, що вони коштують не один десяток тисяч гривень. Разом із варіантами оздоблення таких дверей збільшується і їхня міцність та масивність. Такі двері можуть дозволити собі заможні громадяни, які хочуть підкреслити стиль свого помешкання та вигідно виділитися з-поміж інших.

На ринку присутні і оптимальні варіанти, де за доволі прийнятну ціну можна знайти стильні та оригінальні двері з доволі непоганою якістю. Також багато магазинів мають опцію виготовлення дверей на замовлення. В цьому випадку ви самі будете вибирати, що хочете бачити у ваших дверях та які вони повинні бути на вигляд.

Під час купівлі вхідних дверей рекомендуємо вам в першу чергу звертати увагу на виробника та якість виготовлення вхідних дверей. Саме від якості виготовлення залежить термін безвідмовної експлуатації виробу. Зробивши правильну покупку один раз, вам не доведеться витрачати кошти в близькому майбутньому на купівлю нових дверей.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. whoiscall 13.05.2023 пише:

    Thanks!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*