Двійники в Інтернеті - Блог про Львів

Двійники в Інтернеті

Мульти

Інтернет, інтернет, яким же популярним він стає з кожним днем. Все більше і більше людей заплутуються у цю павутину і вже не уявляють свого життя без нього.

І якщо ж би то люди просто зайшли в інет і знайшли цікаву для них інформацію, а вони з часом стають досвідченішими і їх тягне на різні соціальні мережі, чати, форуми, короче кажучи хочеться брат участь у дискусії. А як ми знаємо двоє людей – це вже дискусія.

А тут починається найцікавіше, у цих мережах можна сподіватися на все. Ви ж не знаєте хто сидить з другої сторони екрану, цією людиною може бути хтозна-хто.

Сьогодні поговоримо про таку тему як мульти.

Хто вони такі, як з ними боротися і як їх виявити?

Мульт – це додатковий акаунт користувача конкретної соціальної мережі чи навіть сайту. Короче кажучи – це двійник.

Наводимо приклад на популярному сайті В Контакте.

Скажімо Ви зареєструвалися у цій соціальній мережі, написали правдиве ім’я, всі свої дані. Кожного дня ви заходите сюди і знайомитеся з новими людьми або ж переписуєтеся з своїми друзями.

А скажіть таку просту річ: «А чому ви не можете зареєструвати нового користувача, назватися дівчиною, поставити якусь фотку моделі або ж прикалуватися з друзів або використовувати додатковий акаунт в своїх цілях».

Також читайте:   Як я перевстановлював Windows

Ясно, що така річ можлива.

Власник сайтів стараються боротися із цим і пр. виявленні блокують вашу айп адресу. Але, з іншого боку.

Є сім’я, складається вона із 4-ох чоловік. Всі є зареєстровані в мережі і коли приходить конкретна година вони заходять під своїм паролем.

Якби адміністрації сайтів почали видаляти всіх кого попало, то не залишилося би у них користувачів.

Що ж робити?

Наприклад сайт В Контакте придумав таку річ, що при реєстрації треба вказати свій номер мобільного і тоді вам відправлять ваш код, який потім треба ввести. Це також варіант і доволі непоганий та люди мають і по два і по три телефони. Що тоді?

Як розпізнати що це мульт?

Користувач який не перший день в інтернеті це може зробити доволі просто. Людина котра Вам пише має свою специфіку написання і якщо бути уважним коли-небудь мульт спалиться. Використає своє улюблене слово і ви можете таким чином вияснити хто це.

Ясно, що є люди супер-професіонали. З ним складніше. Але і вони помиляються.

Отакий він світ інету, у ньому можна сподіватися на будь-що. Вроді спілкуєшся з хлопцем, а це може бути дівчина чи навпаки.

Будьте пильні, а якщо ні, то пильність прийде з часом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 08.06.2010 пише:

    Ну Воробус, яку гнилу поганку загнав. 😆

  2. Юрко 08.06.2010 пише:

    ЖЖ Наливайченка – фейк ? )))

    http://community.livejournal.com/bryhada_ua/111986.html

  3. Архіваріус 10.06.2010 пише:

    В мене також є доволі багато двійників. До речі один з них переховується під ніком Дон Педро Фредеріко Парейра Хуаніта Альварес Россо Діас Квода Муніс Гарсія Кварубо де лос Ланос.

  4. Дон Педро Фредеріко Парейра Хуаніта Альварес Россо Діас Квода Муніс Гарсія Кварубо де лос Ланос 10.06.2010 пише:

    Архіваріус пише: В мене також є доволі багато двійників. До речі один з них переховується під ніком Дон Педро Фредеріко Парейра Хуаніта Альварес Россо Діас Квода Муніс Гарсія Кварубо де лос Ланос.

    Нахабна провокація! Це мій справжній нік!

  5. Архіваріус 10.06.2010 пише:

    Який це справжній нік. Володар такого ніку повинен в обов’язковому порядку мати свій аватар, а не вставку від Воробуса. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*