Якою має бути упаковка для м’яса - Блог про Львів

Якою має бути упаковка для м’яса

м’ясо

Щоб зберігати й транспортувати м’ясо корів та свиней, тушки птиці чи м’ясні напівфабрикати потрібна якісна упаковка, наприклад, пластикові лотки під запайку. Де упаковку для м’яса купити, щоб вона гарантувала безпечне та тривале зберігання? Компанія Leonix пропонує чимало варіантів, які відповідають європейським стандартам якості, адже були зроблені на совість та з застосуванням інноваційних технологій.

Лотки для м’яса активно використовуються для транспортування, зберігання та продажу м’яса й напівфабрикатів. Можливість запайки контейнерів робить їх ще більш бажаними товарами для організацій, що працюють в харчовій промисловості. Які матеріали використовують для виробництва пластикової упаковки? Зазвичай мова йде про термопластичні полімери високої якості. Вони не просто пластичні, а й наділені високим рівнем міцності та хімічної стійкості. Як правило, такі вироби – достатньо прозорі, що дозволяє оцінити їх внутрішній вміст.

Переваги пластикових лотків

Лотки для м’яса стануть для нього оптимальною тарою. Вакуумне чи газифіковане середовище дозволяє зберегти свіжість та першопочаткові смакові властивості продукції на тривалий час. Матеріали є екологічно чистими, тож не варто турбуватися, що вони негативно вплинуть на продукт. Пластик не поглинає навколишні запахи. Окрім того, він не здатен наситити м’ясо нетиповими для нього ароматами. Упаковка є абсолютно герметичною.

Транспортування продуктів – дуже відповідальна справа. В дорозі може статися будь-що, але пластикову упаковку виготовляють з урахуванням можливих проблем. Ребра міцності на стінках додають їй більшої надійності, а відмінна термоізоляція дозволяє транспортувати м’ясо на значні відстані. Цей процес не створює незручностей. Прибуваючи до зони вивантаження, вироби не втрачають товарного вигляду.

Також читайте:   Що таке сортовий металопрокат?

Пластикові лотки мають високі бар’єрні властивості. Вони відмінно підходять для запайки на різних апаратах. Пакувальні матеріали є ідеальними, якщо відповідають цілому ряду вимог:

  • міцні та герметичні;
  • економічні та екологічні;
  • зручні у використання та мають спеціальне маркування;
  • стійкі до впливу несприятливих факторів навколишнього середовища, в тому числі температури;
  • відрізняються розмірами та формою;
  • не мають пошкоджень та забруднень;
  • приваблюють своїм зовнішнім виглядом;
  • відмінно підходять для пакування конкретного продукту, адже повністю відповідають його розмірам та формі.

Пластикові лотки від компанії Леонікс дуже різноманітні, але всі вони незмінно якісні та доступні. Клієнт може вибрати контейнери для м’яса чи птиці у відповідності з власними смаками й уподобаннями, адже їхні розміри та форми, як і кольори, варіюють. Товари постачаються за оптовими цінами, тож кожен може придбати величезну партію продукції на вигідних умовах, отримавши попередньо низку рекомендацій стосовно вибору та особливостей експлуатації.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*