“Матриця Воскресіння”. Чи варто йти на це кіно?

Матриця Воскресіння

Давненько автор блогу, якого все активніше почали називати «Ворбі», не ходив у кіно й ось вчора тривала творча пауза була завершена. Куплений заздалегідь квиток був «кинутий у бій», як і подруга, яка теж давно хотіла сходити на прем’єру культового фільму про «Матрицю».

Що одразу ж кинулося в очі, коли зайшов у кінотеатр «Планета Кіно» у ТРЦ «Форум» – велика кількість відвідувачів. Чи то то так всі кинулися витрачати «Вовину Тисичу», чи то так зацікавив фільм-продовження про Нео я не знаю. «Тисича» у мене ще не займана, а ось на кіні я вже побував.

«Матриця Воскресіння» зібрала аншлаг. Дійсно за три години до початку сеансу квитків вже не було. І ось він фільм. Якщо чесно, то десь його половину я не знав що зі мною відбувається. Сюжет був дивакуватим, старого Нео зробили психопатом, Морфіуса взагалі замінив інший герой, Сміт був не той. Стало настільки скучно що я почав зачіпати подругу. Ну, а що ще було робити. Вона лише посміхалася.

Веселіше стало коли Нео скуштував червону таблетку. Як кажуть, пішла жара. Перестрілки, роботи, боти, Нео, Трініті. На мить я подумав що збожеволію зараз. Але, тим не менше, на стрілки годинника не дивився. Ось коли вже дійсно дивлюся, то треба забиратися геть.

Також читайте:   Банкомат

Якщо звернутися до сюжету, то його можна було зробити трохи кращим. А то так виглядає, що у фільмі головний герой думає не за збереження Всесвіту, а за своє кохання у вигляді Трініті, яка кидає чоловіка з дітьми заради сивого «обраного».

Так виглядає по кінцівці що буде продовження «Матриці», але я думаю на неї більше не піду. Вкотре переконуюся що ось ці нові випуски фільмів повна фігня. Так, героїв можна згадати, буде ностальгія, але ж не обов’язково йти у кінотеатр. Можна взяти ту ж подругу, лягти під ковдру, зробити какао і глянути стару версію фільму.

Тому, фільму «Матриця Воскресіння» ставлю балів так 6 із 12-ти.

Цей же пост завершу приколом. Коли виходив зі залу, то побачив блогера Патрона. Пам’ятаєте такого? Привітався, але чолов’яга втік від мене. Мабуть він подумав що я бот. Матриця як не крути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*