Як я був на форумі видавців - Блог про Львів

Як я був на форумі видавців

Форум видавців у Львові

З 16 по 19 вересня у Львові проходить щорічний форум видавців. Сьогодні Ваш автор вирішив його відвідати і подивитися що там до чого.

Зайшовши у центральну частину міста, традиційно я побачив велику кількість людей. І якщо весіллями вже нікого не здивуєш, то форум проводиться один раз на рік і книжки модна побачити у багатьох місцях.

Бачив що книжки продавали і на площі Ринок біля універмагу і на «стометровці», де розкинулися багато яток із книгами.

Поступово я наближався до головного місця проведення форуму, а це палацу мистецтв, який знаходиться на вулиці Коперника.

Відразу ж скажу, що вхід на форум коштує цього року три гривні. Є можливість пройти по запрошенню, що і зробив Ваш автор, але його ще потрібно знайти. 🙂

Зайшовши безпосередньо у середину приміщення перше що кинулося в очі, так це величезна кількість людей. Всі щось розглядають, купують, також люди роздають різні рекламки і сильна духота.

Форум у Львові

Куди іти далі відразу ж не збагнеш, афіші є, але як казав мій знайомий якого я зустрів вже на форумі: «Це не форум, а суцільний лабіринт». Ми йшли йшли, а потім збагнули що на цьому місці вже були. 🙂

Хороше місце для продажу книг на подвір’ї палацу мистецтв. Там також було багато людей, але принаймні є чим дихати.

Також читайте:   Святкування 20-тиріччя з дня утворення ДНПБ

Книг на форумі безліч, тільки бери гаманець і вибирай. Тематика різна: від дитячих книг до детективів, від атласів до романів.

Деякі видавництва, а вони є звідусіль пропонують суттєві знижки на книги за умови якщо ви купите їх певну кількість.

Що радувало око, так це те, що на форумі я побачив не тільки старших людей, а і молодь, яка активно інтересувалася книгами. Не знаю чи вони щось купляли, а інтерес це вже добре.

Схоже, що найближчим часом молодь вже відлучиться від інтернету і почне більше часу цікавитися книгами, мистецтвом і тому подібне.

На виході із палацу мистецтв журналісти брали інтерв’ю у одного із гостей форуму. Прізвища цього письменника я не запам’ятав, але вже мені можна простити так як я не такий «сильний» у книгах.

Ось так я був на книжковому форумі. Ще завтра і він зачиниться ж до наступного року, але загалом це чудова можливість видавцям і письменникам хоч якось пропагандувати свою продукцію.

Книжковий форум

P.S. На форумі можна було і побачити гарненьких дівчаток, які під український стиль роздавали рекламки і на запитання мого знайомого чи можна з Вами сфотографуватися, вони відповідали згодою. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Оленка 18.09.2010 пише:

    Хм… В мене склалось про цьогорічний форум трошки інше враження. В принципі я вже можна так сказати заслуженна форумчанка, бо це 11 форум,який я відвідую.

    Як на мене тенденція яка почалась минулого року твердо прогресує – форум це вже не місце просвітлення, а великий супермаркет книг. Та великий плюс – що можна справді знайти таке, що внас у Львові просто не продають (особисто мені вдалось).

    Не знаю де автор бачив знижки, особисто мене ціни на форумі е тішили. Більш менш середньостатистична добротна художня книжка – близько 50 грн. Ще кілька років тому було 20. Ні но розумію що все дорожчає. але не розумію чому рівноцінно дорожчають книжки які видавались ще приміром в 2005.

    Але це так.

    Якщо цікаво, що ще цікавого зловилось мені на форумі то можна почиати в моєму блозі: http://www.usw.com.ua/profiles/blogs/forum-knigovidavciv-u-lvovi :)))
    Гарного вечора 🙂

  2. Організація, як завжди не найкраща… а так класно я спустив на книги 700 грн і дуже задоволений, якби купляв книги в книгарнях то вийшлоб цілих 1100))!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*