П’ятниця-13 - Блог про Львів

П’ятниця-13

П'ятниця-13

Сьогодні зранку ваш автор проснувся, поснідав, їде на роботу у транспорті і тут чує розмову двох дівчат, цитую: «О, знаєш Оксана, сьогодні п’ятниця-13».

Я щось спершу не збагнув до чого то вони сказали, але, глянувши в календар зрозумів, що сьогодні дійсно 13 число і ще плюс п’ятниця.

Чи буде щастити людям у цей день?

Щось останнім часом цих п’ятниць-13 як гречки у мішку. Не встигнеш оглянутися, як знову п’ятниця-13.

Минулого року, 2011, п’ятниця-13 випадала лише раз, цього ж 2012 буде веселіше. Враховуючи сьогоднішню їх буде аж три. Пропоную вам ознайомитися із повним переліком п’ятниць-13.

2012: січень, квітень, липень
2013: вересень, грудень
2014: червень
2015: лютий, березень, листопад
2016: травень
2017: січень, жовтень
2018: квітень, липень
2019: вересень, грудень
2020: березень, листопад

Як бачимо, картина весела, але хто не дуже то і забобонний, тому начхати на п’ятниці і ще 13.

Але, можливо, все-таки саме ця п’ятниця-13 принесе які-небудь цікаві події. Ви тільки вдумайтеся, п’ятниця, 13 число, високосний рік, попереду Старий Новий рік, плюс завершення робочого тижня. Щось мене понесло далеко у містику.

Я так собі думаю, а чому цей день має бути поганим? Так, було в історії багато поганих подій, які відбувалися у цей день, зокрема, розп’яття Ісуса Христа чи піддані тортурам тисячі лицарів-тамплієрі. Але, що було, те було, чому це має повторитися. Нещастя може вас очікувати і в інший день, чому саме сьогодні?

Також читайте:   Воробус і життя без цивілізації. День третій

От буквально нещодавно, у Новій Зеландії сталася трагедія, коли люди, які просто вирішили розважитися на повітряній кулі згодом загинули. Хіба вони знали, що йдуть на останній політ у своєму житті? У кожного своя доля…

Повертаючись до прикмет сьогоднішнього дня кажуть, що саме у п’ятницю-13 треба бути обережним:

Не розбивати дзеркал, не проходити під драбиною, не відкривати парасолю у приміщенні, не висипати сіль, не ставити взуття на диван, не наступати на тріщину на тротуарі, а також дивитися, щоб чорна кішка не перебігла вам дорогу.

В інших випадках, за повір’ям, вам не поздоровиться.

Одразу ж пригадуються слова дуже поважного старшого чоловіка, який мені казав: «якщо вірити, що з тобою щось станеться лихе, то так воно і буде. Треба бути налаштованим позитивно і все буде гаразд».

Яким би не був цей день, пам’ятайте, що саме ви – люди творці свого щастя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. black0wolf 13.01.2012 пише:

    Сьогоднішній день в мене почався дуже рано, аж о 8.00 😥 😉
    Все, буде, добре 💡

  2. квітень 13.01.2012 пише:

    чекаю на чудо!!

  3. Олексадр 13.01.2012 пише:

    Господи, що за люди! НІ, я в прикмети вірю, але тільки в ХОРОШІ!!!!!!!!! МЕні на 13-те завжди везло!!!!!!!! Мої кум та сестра народилися 13, так ще й в один місяць!!!!!!!!!!!!1 😆

  4. Архіваріус 13.01.2012 пише:

    Воробус пише – В інших випадках, за повір’ям, вам не поздоровиться.
    Так, але якщо потриматися в цьому випадку за гудзика на своєму одязі, то після цього з вами нічого лихого не станеться. 😆

  5. vrubli 13.01.2012 пише:

    обожнюю тринадцяті числа, то моє щасливе число)))
    а всі забубони придумали люди, на них зовсім не слід звертати уваги, так і пожити не вдасться, якщо постійно пам’ятати, що там не ходити, а там спльовувати, а там оминати… абсолютна маячня! :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*