П’ятниця-13, а чи не часто вона? - Блог про Львів

П’ятниця-13, а чи не часто вона?

П'ятниця-13

Сьогодні п’ятниця, 13 вересня 2013 року, завершальний робочий день тижня. Незабаром на нас очікують вихідні на яких вже зможемо як слід розважитися чи просто полежати на дивані.

Все це добре, але до тих вихідних ще треба дожити, бо якщо ви уважно читали перше речення сьогодні незвичайний день. Коли ви востаннє таке бачили щоб на календарі було 13 число, п’ятниця і ще 13 рік?

Кажуть що у цей день з людьми можуть відбутися різні речі, і переважно таки негативні, бо 13 число воно є нещасливим.

От скажіть чесно, вірите ви в ці нісенітниці? Це так само як вірити у прикмету коли чорний кіт перебіжить вам дорогу. Пам’ятаю свого часу зустрів знайому, то та цілий день бідкалася що коли йшла на роботу і їй дорогу перебігла чорна кішка.

З чого ви взяли що має не поталанити? Ясне діло, що коли ви будете постійно думати про негатив, то так воно і буде. Перебігла кішка, черепаха чи той же гном і нехай собі біжить. Не будете ж ви чекати поки хтось інший перейде щоб ви згодом пішли і були щасливі.

Так само і з п’ятницею-13. Останнім часом вже стільки їх було, що вже навіть не знаю про що написати в цій темі. От буквально минулого року тричі випадала дата – п’ятниця -13, цього року буде двічі.

Також читайте:   Дивна нічна зустріч Воробуса із загадковою жінкою

Окрім сьогоднішнього дня подібна п’ятниця очікується ще й у грудні місяці. А там недалеко вже і Новий рік, то що його не святкувати, бо п’ятниця -13 була?

Можливо навпаки люди очікують цього дня із нетерпінням. Розповім вам одну цікаву історію. Є у мене знайома, яка познайомилася із своїм судженим саме у подібний як сьогодні день. Від того часу вони живуть щасливо і навіть вже мають нащадків.

Тому, що кому, а нам давай пиріжки. Хто не знає, є така у світі фраза.

Що принесе сьогоднішня п’ятниця-13 львів’янам? Перша за все, це футбольний поєдинок між нашими багатостраждальними Карпатами та чемпіоном України та учасником Ліги Чемпіонів – донецьким Шахтарем.

Гра на стадіоні «Україна» розпочнеться о 19 годині і обіцяє зібрати досить таки велику глядацьку аудиторію. Сподіваємося, Карпати нарешті переможуть грізного суперника, хоча самі розумієте буде важкувато….

Також сьогодні завершальний день робочого, навчального тижня, тому не факт, що хтось сьогодні буде пиячити. Тому, сильно не святкуйте…

І ще, у Львові продовжується книжковий форум та фестиваль «Львівська забава», які вже зараз зібрали досить таку велику кількість людей.

Робочий день продовжується, тому бажаю щоб жодні п’ятниці-13 не зіпсували вам хорошого настрою і хай щастить. 🙂

P.S. Читайте також і старіші статті про “П’ятницю-13” на блозі Воробуса:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. roman.shvets.1989 13.09.2013 пише:

    ще сьогодні день програміста 😛

  2. Ihor 13.09.2013 пише:

    Цілком відчув 13! Мало того, що закінчилась кава, сіла в пульті від машини батарейка, так ще зупинили гайці за мобілку в машині 😕 І все це за 30хв.

  3. fedun 13.09.2013 пише:

    а ще в деяких будинках немає 13 поверху 🙂

  4. Архіваріус 14.09.2013 пише:

    Треба було виходячи з дому потриматися за гудзика на своєму одязі – і нічого не сталося би. 🙂

  5. karna 11.11.2015 пише:

    а в мене 13 улюблене число 🙂 і байдуже що п’ятниця

  6. The Notorious B.I.G. 12.11.2015 пише:

    Я по таких днях лапаю котів, прибиваю їх цвяхами до дерева, підпалюю та танцюю ритуальні танці 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*