Відомість минає, а невідомість залишається. Або чому він це зробив? - Блог про Львів

Відомість минає, а невідомість залишається. Або чому він це зробив?

Другий пила?

От скільки дивуюся людям і не перестаю дивуватися. До чого може додуматися людина, щоб зіпсувати життя іншим. І тут справа не у плітках, поганих речах, а розумі.

Хто не знає, то скажу що страшна трагедія відбулася в США 20 липня. Люди собі прийшли у кінотеатр дивитися новий фільм про Бетмена, нічого не вказувало на погане і раптом один із відвідувачів запустив газ і почав стріляти по людях.

У підсумку, 12 людей були вбиті і ще більше 60 перебуває у лікарні. Стан деяких із них – критичний.

Правоохоронні органи одразу ж взялися за затримання навіженого і незабаром його спіймали, плюс він там ще хату свою замінував. Добре що там не було жертв.

От подумати, людина 24-ти років, вчилася і ні з того, ні з сього почала всіх «гасити». Питання виникає а як він взагалі ту зброю проніс у кінотеатр, як проніс газ і так далі. Це вже охорона винна, але то таке.

Навіщо було вбивати нікому не винних людей?

Тепер кажуть, що юнак був помішаний на фільмах про Бетмена. І що з цього? Був помішаний, то йди в ліс, начепи на себе опудало і бігай хоч стріляй в себе.

Уявіть собі, у цих загиблих є сім’ї, родичі, половинки, що вони зараз відчувають? Пішов в кінотеатр і не повернувся.

Також читайте:   Чому PVS недолюблює Воробуса?

Пам’ятаєте свого часу вже була подібна ситуація в Росії. Тоді терористи захопили кінотеатр і також , як наслідок, було вбито дуже багато людей. Нікому не винних? Та звісно що так, політики сваряться, а люди страждають.

Колись при розмові з паном Марсело (гуру науки), коли він ще був в Україні, ми обговорювали цю тему. Так от, пан сказав мені, щоб я поменше ходив по масових заходах. «Сядь в хаті, увімкни комп’ютера і дивися фільм, нічого тобі не станеться і живий будеш і за Марсело не забудеш».

Звісно, я тоді посміявся, але чухаю що він як завжди правий. На то він і гуру науки.

Є ще думка, що від дурачків ніхто не застрахований. Так, їх дуже багато на квадратному кілометрі, але що буде далі? Їх треба ізольовувати.

Якби там не було, будьте обережними завжди де б ви не були. Люди є різні і від них можна всього сподіватися. «Нащо нас чомусь вбивати, якщо ми можемо вбити самих себе». І таку фразу колись озвучував не пам’ятаю хто. Він був правий.

Щодо цього юнака і що з ним робити? Можна сказати що розстріляти, посадити на довічне ув’язнення і так далі. Бог йому суддя…

Відомість минає, а невідомість залишається…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 22.07.2012 пише:

    Видать тому придурку серйозний шпак залетів до голови, і навіть Воробусу не під силу його знищити. 😕

  2. Смеголь 22.07.2012 пише:

    Я ще чув що той хлопчина називав себе “Джокером”, типу як антигерой до Бетмена. Що цікаво що таким як джокер хтось захотів стати, але бетменів чомусь не з’являється.

  3. Stakeholder 22.07.2012 пише:

    Думаю немає змісту досліджувати тут як і чому, бо людина ця однозначно хвора, і для того щоб наблизитись до розуміння його вчинків потрібно аналізувати все його життя. Також не радив би пришивати сюди Норд Ост, бо та ситуація схожа з цією лише приміщенням де все відбувалось.

  4. Patron 22.07.2012 пише:

    В Америці це вже увійшло у звичку масово розтрілювати людей. 😥
    Обамі вже давно б треба було б над цим задуматись. 👿

  5. Stakeholder 22.07.2012 пише:

    Patron, а в Україні ввійшло в норму вбивати людей у відділках, і чомусь ніхто не задумується

  6. Arden 23.07.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    Думаю немає змісту досліджувати тут як і чому, бо людина ця однозначно хвора, і для того щоб наблизитись до розуміння його вчинків потрібно аналізувати все його життя. Також не радив би пришивати сюди Норд Ост, бо та ситуація схожа з цією лише приміщенням де все відбувалось.

    підтримаю)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*