Діти мої, діти, куди вас подіти? - Блог про Львів

Діти мої, діти, куди вас подіти?

діти мої, діти

Нещодавно розмовляв із колегою, то щось йому сімейне життя набридло і каже, що буде розлучатися із жінкою, рубати дерево та руйнувати будинок. Звісно, що Воробус йому порекомендував цього не робити, бо сім’я – це добре, а і навпаки сказав, зробити ще одну дитину і при можливості посадити ще одне деревце. 🙂

Чому так? От дивлюся я на людей і так бачу, що з часом вони бажають бути щасливими, гулянки набридають, хочеться знати що тебе хтось вдома чекає, не треба самому прати шкарпетки і так далі. Так, коли дитина народжується, то є крики, безсонні ночі, але це ж тимчасово.

Згодом дитя підростає і починає розмовляти, називати вас татом, хоче щоб ви їй у всьому допомагали.

За перші слова дітей – це взагалі казка. Ні для кого не секрет, що Воробус не одружений або принаймні так прикидається. Дітей у нього нема, але це не означає що я не люблю з ними бавитися. Та хто не любить дітей, от моя майбутня жінка Ольга Vrubli також їх любить. Тому з часом все може бути.

Не буду відхилятися від теми і скажу, що наприклад моя племінниця – це взагалі цікава людина. Досить цікаво слухати як вона з кожним розповідає все нові і нові цікавинки. І завжди вона не забуває дядька Ігора 🙂 Приходжу я раз до неї з дівчиною, десь пішов до кухні, а племінниця просить моєї дівчини, цитую: «розкажи мені щось».

Також читайте:   Як Воробус ходив кататися на конях на львівський іподром

Дівчина звісно що почала розповідати всі відомі їй казки, але племінниця сказала, що всі такі знає. Що тоді робити? Тоді прийшов Воробус і почав шукати якісь дитячі приколи в Інтернеті, а де ж ще можна?

Найперше, що мене розсмішило, так це перша ж історія, яка потрапила мені на очі:

– Тьотю, а ти заміжня?
– Ні, відповіла тьотя
– А чого?
– Та не бере ніхто, – відповіла тьотя.
– А ти у всіх запитувала?

Ахахахаха, оце так приколи.

А ось ще одна:

Батько запитує маленьку доньку:
– Ти чому така сумна?
– У мене щойно була неприємна розмова з твоєю дружиною!

Потім ми ще довго ввечері з цього сайту сміялися. І ви ще скажете, що діти скучні? Та де там, з ними лише треба бавитися і радіти життю.

Там на цьому сайті кожен охочий може написати кілька цікавинок, що кажуть його діти чи діти друзів. Як моя племінниця щось таке видасть, то я також попробую додати це туди.

Закінчив писати пост, а вже і спати треба лягати. Обов’язково задумуюся над створенням сім’ї, бо вже пора і буду знати де прочитати щось цікавеньке для своїх діток.

А насамкінець, пропоную відгадати загадку, звідки взявся Воробус? Далі не читайте 😀
(його принесла Ворона)

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. YurOK 31.08.2012 пише:

    “Приходжу я раз до неї з дівчиною, десь пішов до кухні, а племінниця просить моєї дівчини” – це була Оля Врублі?

  2. The Notorious B.I.G 31.08.2012 пише:

    YurOK, та ні , то певно була інша дівчина, скоріше за все його уявна подруга =) ухахах 😀

  3. patron 31.08.2012 пише:

    Воробус, почитай книжку “От 2 до 5” Маршака, там тих приколів повно!
    Справа у тому, що діти насправді самі розумні істоти на землі, але у такому віці просто не здатні контролювати свій надзвичайний розум.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*