Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо 2:1 Феєнорд (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо 2:1 Феєнорд (відео)

Динамо перемагає

Ліга чемпіонів прийшла і до Києва. Скучив місцевий вболівальник за футболом. Ще б пак, Динамо вже давненько не пробивалося в основний раунд цього турніру. Завжди якісь проблеми у матчах кваліфікації і щось мені так здається що цього разу вони також будуть. Дай Боже мені помилися.

На стадії кваліфікації Динамо потрапив не простий суперник – голландський Феєнорд. Тренує цю команду Куман (у минулому дуже відомий футболіст) і добре знаю, що цей тренер максималіст і хоче також вийти у груповий етап Ліги чемпіонів.

Розпочався цей матч із атак господарів поля. Вони раз за разом турбували кіпера гостей і здавалося справа часу гол у їхні ворота. Але, атакувальний запал Динамо кудись зник і ближче до середини тайму гості заволоділи ігровою перевагою.

Удар за ударом вони наносили по воротах Динамо, але добре, що за відсутності Шовковського вдало у воротах стоїть Коваль, який виручив команду не один раз.

За «сухого» рахунку і завершився перший тайм поєдинку. Що буде далі? Треба щось змінювати. Саме такі думки були в українських вболівальників футболу.

Зміни таки відбулися….

Другий тайм розпочався не досить вдало для нас. Вже у його дебюті гостям вдалася чудова контратака, простріл у штрафну, який вдало завершив гравець Феєнорда – Схакен. Оце так, приїхали що називається…

Також читайте:   Ситуація із квитками на гру Карпати - Сент-Патрікс Атлетікс

Але, до честі київських футболістів вони зібралися, фанати допомогли і Динамо заграло так як вміє.

Разом за разом вони були по воротах і гол таки відбувся. На 55 хвилині після навісу у штрафну гостей не вдало зіграв їхній воротар, який вибив шкіряного прямісінько у голову свого захисника.

І ще було не все. Динамо і на далі атакувало, було дуже багато моментів і один із них знову призвів до голу.

Гусєв навісив, а Браун Ідейе вдало пробив головою у дев’ятку воріт гостей. До кінця поєдинку рахунок міг змінитися не раз, але більше голів у цьому поєдинку не було.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Динамо із рахунком 2-1, яка дає мінімальну, але перевагу перед матчем-відповіді киянам.

Чого слід очікувати у грі через тиждень? Навіть не знаю сказати, матч буде важким, рахунок слизький, а отже треба виходити і грати добре. Головне не грати від захисту, бо ця тактика давно вже себе вичерпала. Згадайте цей же матч із Сток сіті.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих м’ячів у цьому поєдинку:

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*