Хто викрав львівський трамвай? (відео) - Блог про Львів

Хто викрав львівський трамвай? (відео)

Львівський трамвай

Коли в суботу зранку мені колега зателефонував і розповів про цю подію спершу не повірив. Думаю, та дурить він мене, хоче щоб Воробус повівся на черговий фейк.

Але, по приході додому переглядаючи останні новини по телебаченню зрозумів, шо це дійсно таки відбулося.

Хто ще не знає про що я, то скажу, що вночі із 1 на 2 березня невідомі особи викрали трамвай із депо і каталися до тих пір, поки транспортний засіб не злетів із рейок.

Сталося це на перехресті вулиць Замарстинівська – Гайдамацька і на місце пригоди одразу ж приїхали правоохоронці, які ще досі шукають таких собі злодіїв, які дуже швидко втекли із місця пригоди.

Все це мене повеселило, але якщо задуматися, то стає не так вже і весело. Мене цікавлять зараз два питання:

1. Для чого комусь був потрібен той трамвай? Вже якщо красти, то авто, а не трамвай, яким усюди і не заїдеш.

2. Як можна було дати трамваю виїхати із депо? Там що охорони нема чи вона вся напилася і спала? Я так бачу в нашій країні все можливо.

То маршрутки викрадають, то трамваї, що далі? Може ще поїзд викрадуть. Як на мене, у всьому винні працівники депо, бо не можна так халатно відноситися до своєї роботи.

Також читайте:   Нічні маршрутки існують

А можливо просто трамвай викрала людина, яка там працює чи водій трамваю захотів зробити своїй коханій приємне?

Як так просто викрасти трамвай? Ну от, Воробус захотів викрасти трамвай, прийшов у депо і що далі? Якщо я навіть не знаю як той трамвай зрушити з місця? Людина, яка викрадала 100 % знала як їхати, куди їхати і так далі.

Сумніваюся, звичайно, що винних у крадіжці вдасться знайти, бо вони вже певно повтікали далеко, але читав що за подібний вчинок можна загриміти за грати на цілих п’ять років.

Багатенько, що не кажіть…..

Як сказав мені колега, може то на людей так вплинула весна, захотілося романтики і люди вирішили викрасти трамвай? Все може бути, ці депресії, авітамінози, коти, все впливає на розум людини.

Якби там не було, надзвичайна ситуація відбулася і хотів би просто попередити людей щоб вони були обережними. Люди трохи мають щось до себе, тому не дивуйтеся якщо буде їхати додому чи на роботу і якийсь «розумник» викраде транспортний засіб, який перевозить саме вас.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Насамкінець, пропоную переглянути відео із місця події, де ви побачите як трамвай злетів із рейок:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 04.03.2013 пише:

    http://zik.ua/ua/news/2013/03/04/396725

    Молодець, Воробус 💡 💡 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*