Весна, коти, футбол!!! - Блог про Львів

Весна, коти, футбол!!!

весна, коти, футбол

У перший день весни радісно. Нехай це період календарний і далеко не реальний, бо ще зимно. Ще не розпустилися бруньки на кущах і деревах, а з ними мали б паралельно розпускатися дівчата… Поки все тільки у позитивних планах і сподіваннях.

Коти, правда, під вікнами нявкають гучно і впевнено. Недарма ж 1-е березня за рішенням ООН визнано Міжнародним днем котів. Тих котів, що з’явились на світ у цей день називають березневими (російською „мартовскімі”). Придумка оригінальна і приємна до сприйняття.

В Україні сьогодні початок другого кола чемпіонату з футболу. Нарешті справжні уболівальники зможуть згадати смак доброго пива під час огляду баталій на зелених (ну поки майже зелених) газонах стадіонів.

У кінці лютого були перші спроби окремих футбольних клубів України побігати на Єврокубках. Ця розминка була неефективною. Пролетіли. Причин багато: немає ще ігрової практики (забули професіонали як м’яча копати), судді не з нашої рідної федерації, суперники з якоюсь більшою охотою бігали за м’ячем, газони жорсткуваті і т.д., і т.п.

У футбольних клубах під час „зимових канікул” відбулись певні зміни у складах. Наш Бандерштат, звичайно, цікавлять „Карпати”. З новим тренером Костовим ми не спостерігаємо поки великих успіхів у чемпіонаті. Крім того, втрати ще початку чемпіонату (Федецький, Кожанов) далися взнаки. Тепер Лукас посварився із головним тренером. Тренерів не влаштовує Ткачук. Мартинюк і Касьян десь на „оглядинах”. Костов робить якісь незрозумілі заяви про шанси молодих гравців з молодіжного складу потрапити в основу. Конкретики нуль. Правда взяли Геращенкова (десь із Росії), якогось Марсельїньйо (з Бразилії), повернули з оренди Бідловського. А де місцева молодь? Ціла ж „школа” є!

Також читайте:   Стартує конкурс прогнозистів. Переможцю Воробус ставить три літри пива

ЗІКівська карпатівська телепрограма „Про „Карпати” просто дістає своїм примітивізмом. Тренувальні збори, де клуб програв більшість спарингів висвітлює як великий успіх підготовки до чемпіонату. А прославлення зелено-білої тренувальної перемоги над „Тернополем” просто викликає сміх крізь сльози. Давайте ще може спаринг з трускавецькими „Карпатами” організуйте і похваліть перемогу у 10-0.

Як би там не було, але на футбол піду. Спортивний бренд „ФК „Карпати” мій. Завжди буду його прихильником і активним уболівальником. Не дивлячись на труднощі клубу без мене (уболівальника) йому буде ще важче. Без фанів за воротами не буде не тільки футбольної Галичини, але й українських „Карпат”. Саме „українських”. Бо наші так звані „клуби-гранди” є тільки учасниками українського чемпіонату. Української ідеології – нуль.

Весна прийшла. Поки коти нявчать ми всі активненько підемо на рідний серцю стадіон „Україна” покричати за наші „Карпати”.

Олє-олє.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. orest_lv 01.03.2013 пише:

    … зі сльозами на вочах і сердечним щемом, складаю пошану і сі молю за високодостойного пана Димінского … Зак він є, то наші славні КАРПАТИ НЕ ЗГИНУТ …Дай йому Боже … і многоая літа … і з роси і з води … і побільше статків і маєтків … і тогди на команда всіх у Європі закопає …
    … а найперше зі всіх понтів ми получимо у Таврії: 0-штири 😈

  2. orest_lv 03.03.2013 пише:

    …. звитяга 2-0 !!! 😮
    …. шось буде … або займемо почесне одинайцяте місце … або ше когось продамо … кудась … де більше грошви дадут …
    … а якщо серйозно … докотилися – радіємо 11-му місцю … ДОСЯГНЕННЯ !!! (хоча може це і світло у кінці тунелю !!!

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Хто викрав львівський трамвай? (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*