Високий замок і далі в зарослях, коли обріжуть дерева? - Блог про Львів

Високий замок і далі в зарослях, коли обріжуть дерева?

Ось такий от краєвид

Спортивні теми позаду, а отже, настав час поговорити про наше місто, а саме про його благоустрій.

Нещодавно вашому автору із друзями довелося побувати на Високому замку. Окрім того, що просто хотів моїм гостям показати місто із висоти пташиного польоту, у мене також ще був свій інтерес.

Справа у тому, що Воробусу було цікаво чи обрізали вже нарешті дерева на вершині, бо дійсно коли стоїш наверху нічого не видно. Колись я вже про цю проблему писав, коли ми ходили гуляти туди із чарівною дівчиною – Vrubli.

Згодом дівчина гуляла там із своїми друзями і теж нічого не було зроблено щоб покращити ситуацію. Ольга навіть писала у міську раду щоб зробили висновки і усунули цю проблему, але все нічого та нічого.

Що цього разу чекало мене на Високому замку, як із цим боротися та багато іншого читайте у черговій публікації на блозі Воробуса.

Не буду довго говорити, гадати та робити великих вступів і перейду одразу ж до теми. Дерева як є, так і залишися і це дуже прикро. Мій знайомий із іншого міста сказав що нехай собі ростуть, це завдає свого шарму. Але, я зовсім із цим не згоден.

Високий замок переважно використовується як оглядовий майданчик і люди лізуть сюди щоб подивитися на місто. А що вони можуть побачити якщо кругом дерева. Так, АС-2, Левандівку видно добре, а ось центральна частина міста залишається закритою.

Також читайте:   Як Львів святкує Різдво Христове

Звісно, є варіант сісти другові на плечі, але ви ж знаєте – всі цього зробити не можуть, тому що маємо те маємо.

Свого часу розмовляв із поважним паном Юрієм із району Топольної. Так от, коли ми почали балакати на цю тему, то він був категоричним. Чому? Бо він каже, що якщо дерева таки обрізати, то все буде виглядати трохи страшно.

З ним я часто погоджувався, але не цього разу. Хочете приклади? Та будь-ласка. От проспект Шевченка. Колись там були великі дерева, коли їх зрізали все виглядало страшно, але ж подивіться як там зараз гарно. Нові дерева повиростали, все гарно оброблено, аж приємно піти із дівчиною чи друзями і там прогулятися.

Так само і Високий замок. Можна обрізати кілька гілок, мине деякий час і все буде культурно, повиростають нові гілки і так далі. Та, чомусь у нас поки 1000 разів не напишеш нічого не зроблять.

От стоїш на оглядовому майданчику, і тут бац – дерево лоб в лоб. Хіба так пасує?

Буду писати до тих пір про цю проблему, поки її не виправлять. Львів – європейське місто і хочеться щоб все було у нас на найвищому рівні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 28.05.2013 пише:

    Да, ты обязательно напиши письмо своему меру, он бязательно прислушается к твоим советам. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*