Високий Замок чи дерева?

Ось такі там дерева

Коли Воробус з Ольгою були на Високому Замку ми не тільки дивилися один на одного, а ще й хотіли розглянути місто з висоти пташиного польоту, хоча я і так це роблю майже кожного дня. 😀

А Ольга, була тут ще як минулого року. 😉 Вона, мене ще питала, а де знаходиться Левандівка, напевно має звідти хлопця?)))))) Все можливо, дівчата – це такі люди цікаві.

Жарти, жартами, романтика романтикою, а Львів ми таки весь не побачили як і напевно більшість із туристів. Так, піднімаючись на гору ми бачили що все гарно прибрано, кругом є смітники, де-не-де, бабусі чи дідусі продають сувеніри, є чуваки з орлами, а ось на верху добре все не роздивишся.

І справа навіть не у тому, що телескоп вкрали чи можна взяти інший на прокат, а у деревах, які просто-напросто заважають.

Ольга ще сказала, цитую: «Ігор, а що це таке? Чого так все занедбано? Невже не можна тут зробити генеральне прибирання? »

Високий Замок – це не є замок, як думає більшість туристів, а це оглядовий майданчик, де хочеться побачити різні райони міста що не видно із Ратуші. З останньої, зокрема, видно лише центральну частину міста.

Що заважає на оглядовому майданчику і як вийти із цієї ситуації?

Також читайте:   У Львові запрацював Різдвяний ярмарок

Дерева, зарослі, дерева. Зокрема, район Кайзервальду, Майорівки, того ж центра не видно зовсім. Можна взлетіти і все розглянути, але тоді виникає питання навіщо взагалі той Високий Замок тоді якщо крила брати.

Що робити? Треба запитати комунальні служби, владу міста що вони думають з цим всім робити? Можливо хтось із владних керівнкиів прочитає мою статтю і міри будуть прийняті.

От ідете ви по вулиці, комунальні служби ріжуть все що потрапить під руки, треба це робити чи ні, але ріжуть. Колись ще казали люди, що дерева обрізані стоять як опудала в полі.

А тут Високий Замок обрізати не можуть. Існує думка, що там просто ростуть рідкісні дерева, але це не так, навпаки, бачив якісь тополі, ясени і так далі. Повністю не зрізати, а ось гілки можна.

Мені подобалося коли у нас проходило Євро-2012, то все вичищали, все робили, а коли чемпіонат завершився, будьте здорові, пишіть нам пізніше.

Сподіваюся проблему найближчим часом буде вирішено і коли ми підемо з Ольгою на Високий Замок знову, то вона вже зможе мені показати не дерево, а те, де вона живе, а потім покажу де живу я. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 05.08.2012 пише:

    Бачиш Воробусе, твоя Ольга Vrubli трошки побула за кордоном і їй стало незрозуміле відношення наших людей до навколишнього середовища. Невже якихось 70-ть років совєтської влади зробили з нас вандалів?

  2. Stakeholder 05.08.2012 пише:

    Архіваріус, наші комунальні служби насправді з совка так і не вийшли, змінилось лише те, що зникла нагайка якою їх при совку шмагали щоб вони працювали, тепер їм тупо наплювати, а пересічні громадяни, які у своїй більшості або вже забули, або й взагалі ніколи не бачили нормальної роботи комунальників теж вже давно змирились з цим бардаком і не звертають на нього уваги.

  3. Vorobus 05.08.2012 пише:

    Архіваріус пише:

    Бачиш Воробусе, твоя Ольга Vrubli

    😳 😳 😳 😳 😳 💡

  4. vrubli 05.08.2012 пише:

    Архіваріус, кхм-кхм-кхм, ну взагалі-то я просто Ольга, а не “його” 😀
    А стосовно дерев – звісно знадобилось би щось поробити, що чим раз тим гірше буде і з того оглядового майданчику не буде ніякого толку.

  5. Архіваріус 05.08.2012 пише:

    Vorobus, Еге Воробусе, бачу що тобі гарбуз світить. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*