Як сорока не дає спати Воробусу та компанії - Блог про Львів

Як сорока не дає спати Воробусу та компанії

Набридлива сорока

Не любить Воробус писати про те, що вже колись писав, але схоже проблема з якою зіштовхнувся ваш автор тривожить не лише мене. Справа у тому, що із приходом тепла у моєму дворі активізувалися коти та сороки.

І що тут такого скажете ви? Це тепло і всі паруються хто як може. Але, проблема таки є. Котів я ще більш-менш терплю, бо вони по ночах не бігають, а ось із сороками проблеми і ще й ті.

Надворі спека, при зачинених вікнах спати важко, тому Воробус відчиняє вікно і поринає у світ сну. Ніч проходить чудово, аж тут година четверта активізовуються сороки. Чи то у них безсоння, чи то вони хочуть набриднути вашому автору, але птахи підлітають під моє вікно і починають кричати так, що приходиться зачиняти вікно.

Скільки разів я виходив на вулицю, проганяв їх, а вони з кожним днем все гірше галасують. Одного дня навіть пробував розібратися чому вони так кричать і таки зрозумів. Виявляється у них на деревах є гнізда, там є маленькі пташечки і коти люблять залазити на ці дерева.

Звісно, що більш старші птахи цього зробити не дають і кричать на котів. Та хай би собі кричали, але ж цілий район спати не може.

Всі з тривогою чекають 4 години ночі, коли просинаються коти та сороки.

Питаю інших людей чи мають вони подібну проблему, то у відповідь чую що мають, цитую:

Також читайте:   Воробус на виборах. Без казусів не обійшлося

«Ігоре, та це ще дрібниці, от у мене ворони на деревах живуть, ото вони над ранок починають товктися, може поміняємося птахами?».

«В мене теж сорок повно, кажуть що цього року як не комарі дістають, то сороки». 😀

І що робити? Пам’ятаю минулого року сорока теж була у нашому дворі, але тоді вона дивним чином зникла. Подейкують, що її хтось підстрелив, але це всього лише чутки.

Звісно, що стріляти у птахів не можна, тому можна якось вирішити цю проблему?

Воробус вже навіть задумався може то собі купити затички у вуха і коли лягаю спати, то запихаєш їх у вуха і маєш свято. Але, знову ж таки тут є дві сторони медалі.

Коли закриєш вуха, можуть вам і вікно розбити і все винести з хати, а ви так і нічого чути не будете.

Інші люди кажуть, що добре що птахи є у місті і ви хоч якось відчуваєте зв’язок із природою. Гірше було би якби їх не було, а були би в наявності лише брудне повітря, авто, трамваї й так далі.

Одним словом не знаю що робити, може хто щось порадить як мені діяти у цій ситуації. Сьогодні зранку думав посплю, вихідний день, а тут знову ж таки сорока. На цей раз вона кричала у шостій ранку.

Я лише взявся за голову й зачинив вікно….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 29.06.2013 пише:

    Воробусе, не переживай, не тільки у тебе така ситуація. У Архіва концерт під проводом ворон починається о п’ятій і продовжується на протязі дня. Правда, я вже в цей час вже несплю – безсоння, а можливо роки беруть своє.
    А щоб позбутися сорок та ворон, Воробусе, раджу завести собі шуліку, тоді проблеми із сороками та воронами відразу зникнуть і спатимеш спокійно. 😀

  2. Arden 02.07.2013 пише:

    Ігорку, то часом не та ж сорока, що ти раніше про неї вже писав? мож вона до тебе нерівно каркає?) 😆 😆 😆 😆

  3. Vorobus 02.07.2013 пише:

    Arden, то її діти :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  4. Arden 02.07.2013 пише:

    💡 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*