Теніс. Вімблдон. Фінал. Жінки. Бартолі перемагає Лісіцкі - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон. Фінал. Жінки. Бартолі перемагає Лісіцкі

Маріон Бартолі

Сьогодні надворі 8 липня, понеділок, перший робочий день, вихідні минули, тому треба працювати.

Про що будемо говорити? Сьогодні головною темою дня на блозі буде теніс, адже буквально вчора завершився черговий турнір під назвою – Вімблдон.

Переможців названо, тому поступово будемо підводити його підсумки.

Розпочалося все ще у суботу, коли на корті зійшлися у фінальному поєдинку – німецька тенісистка Сабін Лісіцкі та француженка – Маріон Бартолі.

Перед матчем заглянув у букмекерські контори. Так от, фаворитом поєдинку букери вважали німецьку спортсменку та на її перемогу давали коефіцієнт 1.4. На француженку був більший коефіцієнт. Якщо ви б поставили 100 гривень, то виграли би цілих 230-ть.

Але, прогнози прогнозами, а все мала вирішити гра, а вона, чесно кажучи, мене розчарувала. Лісіцкі програла без бою, хоча на неї покладали такі великі надії.

Розпочався поєдинок із брейку Сабін. Вона взяла подачу суперниці і вже в душі подумалося, що от і вам розв’язка гри. Та, Бартолі одразу ж відіграла подачу в суперниці і до завершення першого сету буквально таки розгромила Лісіцкі.

6-1 і питання залишалося відкритим – чи зможе німкеня нав’язати боротьбу у другому сеті.

Знову ж таки, Сабін розпочала добре, взяла свою подачу, мали всі шанси взяти подачу суперниці, але знову ж таки з хвилювання вона впоратися ніяк не могла. Бували моменти, що на очах юної спортсменки з Німеччини було помітно сльози. А це і не дивно, фінал можливо буває раз в житті.

Також читайте:   Етичні аспекти спорту: допінг та чесна гра

Маріон Бартолі ж поступово брала сет за сетом і вже ніхто не сумнівався в її перемозі. Боротьба у другій партії таки була, бо рахунок 6-4 сам за себе говорить, але цього було мало Лісіцкі для перемоги.

Ще мить і французька тенісистка падає на корт, адже стає відомо що саме вона стає переможницею найпрестижнішого турніру в історії тенісу. Для Маріон – ця перемога стала першою на турнірах «Великого Шолома».

Також у її скарбничку прийшло 1.6 млн. фунтів стерлінгів і 2000 залікових очок. В оновленому рейтингу Бартолі зараз займає 7-ому сходинку.

Щодо Лісіцкі, то дівчина сподобалася своєю грою і у неї є майбутнє.

Але, безпечно апогеєм змагань на Вімблдоні мав стати чоловічий фінал у якому між собою мали зустрічатися перша ракетка світу – Новак Джокович та друга ракетка – Енді Марей.

Та, це вже тема іншої публікації, яку очікуйте вже незабаром на блозі Воробуса. Має бути цікаво…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*