Теніс. Вімблдон. Перша ракетка світу – Серена Вільямс покидає турнір - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон. Перша ракетка світу – Серена Вільямс покидає турнір

Серена Вільямс програє

За відсутності цікавих футбольних поєдинків вся увага любителів спорту зараз переключилася на теніс. Ще б пак, адже зараз на кортах Лондона настала пора вирішальних поєдинків на турнірі під назвою – «Вімблдон».

За відсутності українських спортсменів , які завершили свої змагання, приходиться вболівати за слабших спортсменів, які грають поєдинки проти «зубрів» світового тенісу.

Вчора вашому автору довелося переглянути поєдинок за участю першої ракетки світу – Серени Вільямс та німецької тенісистки – Сабрін Лісіцкі.

Чому саме цей поєдинок привернув мою увагу? Все просто, американку давно ніхто не обігрував і просто таки було цікаво чи зможе щось Сабіна їй протиставити.

Як виявиться згодом, із вибором поєдинку ваш автор явно не помилився, адже у ньому були як чудові удари, так і розчарування спортсменок. Але, про все по-порядку.

Отже, розпочався поєдинок дуже у повільному темпі, перша за все це стосується Серени. Американка звикла останнім часом грати у енергозберігаючому режимі, тому і десь у підсвідомості тут також думала що переможе Сабіну легко.

Та, німкеня показала що і вона на щось варта. Удар за ударом змушував помилятися першу ракетку турніру і, як наслідок, перший сет виграє досить таки несподівано Лісіцкі із рахунком 6-2.

Також читайте:   Княжий Ринок лише в другому таймі зумів здолати Ураган-2-КФВ

На другий сет Вільямс вийшла значно іншою, вона, по-справжньому, заграла і просто таки «знесла» свою суперницю із рахунком 6-1.

Третій сет мав відповісти на запитання чи зможе юна тенісистка із Німеччини (Сабрін – 1989 року народження) щось протиставити машині.

Початок сету явно був не за нею. 4-2 Серена вигравала і всі вже подумали ось-ось американка здобуде перемогу. Та, не тут то було.

Лісіцкі бере чотири гейми підряд і просто таки вводить в екстаз публіку, яка зібралася цього вечора на кортах турніру «Вімблдон».

6-4 перемагає Сабрін і виходить у чвертьфінал змагань, Серена Вільямс ж залишає турнір і як вона потім скаже для того, щоб згодом вернутися і знову ж таки перемагати.

Залишається похвалити німецьку спортсменку, яка довела світові що непереможних спортсменок не буває.

Хто стане переможницею цьогорічного турніру «Вімблдон-2013» дізнаємося вже зовсім швидко, а поки що знову ж таки поринаємо у вир боротьби.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 03.07.2013 пише:

    Лісіцкі завжди була міцним горішком на тенісному корті.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*