Теніс. Цинциннаті. Федерер програє Надалю - Блог про Львів

Теніс. Цинциннаті. Федерер програє Надалю

Надаль перемагає

Продовжуємо наповнювати нашу традиційну підрубрику – теніс.

Останнім часом Воробусу не доводилося дивитися змагання в цьому виді спорту і вже більше писати про ракету з м’ячем будемо коли буде проходити відкритий чемпіонат Америки, що розпочнеться наприкінці серпня.

Зараз же тенісисти готуються до турніру Великого Шлему на різних представницьких турнірах. Один із таких відбувається в американському місті Цинциннаті. І саме на цей турнір з’їхалися найсильніші тенісисти світу.

Вчора на змаганнях взагалі був дуже веселий день, адже боротьбу припинили такі тенісисти як: Марей, Джокович, Федерер.

Саме про поєдинок останнього із французом Надалем і розповімо у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Як лише не називають ці поєдинки. Ель-класико, поєдинок всіх часів і народів, битва титанів – це матч між Надалем та Федерером. Шкода лише одне, швейцарець зараз не демонструє тієї гри, якої очікують від нього вболівальники.

Причина? Напевно, все-таки, вік. Федерер ніби грає на рівні, може обіграти кого-небудь, але в один прекрасний момент в грі відбувається спад і він програє.

Розпочався вчорашній поєдинок дуже добре. Глядачі просто таки були в захваті від гри, адже тенісисти демонстрували теніс найвищого ґатунку.

Що Надаль, що Федерер брали свої подачі, і вже здавалося нас очікує тай-брейк, але за рахунку 5-6 на користь швейцарця Надаль програє свою подачу, а з ним і сет.

Також читайте:   Футбол. Кубок України. Карпати на стадії 1/16 фіналу перемагають Жемчужину (відео)

7-5 і запахло такою собі сенсацією, бо перед грою букмекери віддавали перевагу французу і то без варіантів.

Другий сет – це копія першого. Тенісисти знову ж таки беруть свої подачі і знову Воробус чекав тай-брейку, але на цей раз вже за рахунку 5-4 на користь Надаля свою подачу програє Федерер, а з ним і цілий сет.

Схоже, що ця невдача дуже боляче вдарила по психології швейцарця, адже у вирішальному третьому сеті він одразу ж знову програє свою подачу. Федерер розумів, що це практично кінець, бо відіграти подачу в молодшого іспанця дуже важко.

Прогнози таки збулися. Федерер таки не зміг взяти подачу суперника і програв вирішальний третій сет із рахунком 3-6 і з ним цілий матч. Хоча, в кінці гри боротьба таки була. Надаль вигравав 40-0, швейцарець вирівняв становище, але не більше.

Іспанець перемагає й виходить у півфінал змагань, де його суперником буде Томаш Бердих. Щось мені так здається іспанець таки виграє цей турнір, бо суперників рівних йому я не бачу.

Час все покаже…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Valdemar 18.08.2013 пише:

    По ходу матчу, схоже, Надаль встиг і громадянство поміняти: з французького на іспанське 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*