Епопея із люками продовжується….

Вантажівка провалилася

Історія із люками продовжується. Понеділок у Львові розпочався із чергового казусу.

І ніби громадськість Львова після того, як дитина впала у люк із смертельними наслідками, запевнили, що подібного не повториться, що нещодавно були обходи, все закрили, але як показав сьогоднішній випадок на Сихові – епопея з люками продовжується.

Випадково ваш автор був проїздом у цьому мікрорайоні міста і став очевидцем дуже цікавого випадку.

Так от, на Сихові, в районі Верхнього Шувару є школа-ліцей «Оріяна», у ній я так зрозумів зараз проводяться ремонтні роботи і вантажівка приїхала туди чи то привезти матеріали, чи то забрати сміття не знаю. Факт того, що коли вантажівка їхала, вона натрапила на люк.

Мить і вантажівка на перший погляд марки «ЗИЛ» провалюється у той люк. На фото це добре можна побачити. Людей, звісно що зібралося на місці пригоди багацько, відразу ж пішли в дію фотоапарати, мобільні телефони. Навіть чув як хтось кричав що мол не робіть фото, а ну відійдіть. 😀

Стандартна ситуація при будь-якому форс-мажорі. Це для Воробуса не є дивиною.

Тим не менше, Воробусу вдалося зробити фото для наших читачів.

Що було далі? А потім за деякий час приїхав кран і почав витягувати вантажівку із місця провалля. Не знаю що вона там наробила, але чув як старші жіночки казали що вже і води нема на Сихові. От чого через декілька хвилин приїхала аварійна із Львівводоканалу.

Також читайте:   У Львові офіційно відкрили Різдвяний ярмарок та ялинку

Кран

Ось така от пригода відбулася сьогодні в мікрорайоні Сихів.

Все це добре, машину витягнули, постраждалих нема, але знову ж таки переконуємося, що ходити містом небезпечно, а зараз вже й їздити. Ну, самі вдумайтеся, це школа, туди приходить кожного дня дуже багато людей, більшість з них діти. Не дай Боже, щоб хтось знову туди провалився.

Це не жарти і не першоквітневий розіграш.

З цим треба щось робити і негайно, бо не за горами нові випадки. Щось досі не чув, хто ж таки є винним у смерті дитини.

Повертаючись до теми люків скажу, що читав нещодавно одну із львівських газет. Так от, там журналісти знайшли ще дуже багацько відкритих люків. Що роблять комунальники я не знаю…. Напевно байдики б’ють?

Колись писав і повторюся, що як тільки побачу відкриті люки, одразу ж зроблю їх фото. Подібне можете робити і ви, читачі блогу.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*