Футбол. Ліга Європи. Українські команди – жодної перемоги (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Українські команди – жодної перемоги (відео)

Динамо знову ганьбиться

Вчора в Європі був знову великий футбольний день, адже проходили матчі чергового туру в Лізі Європи.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до поєдинків за участю українських команд: Динамо, Дніпра та Чорноморця.

Зіграли вони по-різному, про що і поговоримо у черговій публікації на блозі Воробуса.

Розпочну свою розповідь із поєдинку за участю київського Динамо. Команда, яку схоже вже дотреновує Блохін, зустрічалася на виїзді із австрійським Рапідом.

До гри всі перевагу віддавали саме нашій команді й здавалося що саме таки перемога буде в кишені, коли до середини першого тайму київська команда вигравала 2-0.

Але, але і ще раз але. Динамо вкотре розчарувало. У другій 45-ти хвилинці був повний провал і, як наслідок, на останніх хвилинах було втрачено перемогу.

Я не знаю коли, але давно всім ясно, що Блохіна треба виганяти й негайно. Ще ніколи команда, яка має такі традиції не грала так ганебно.

Дніпро.

Домашній поєдинок проти італійської Фіорентини мав показати на що зараз здатна команда Рамоса. Одна справа грати з Пандурієм, Таврією, а інша з провідною командою Італії.

Як показала гра, нам ще далеко до рівня італійського чемпіонату і це при тому, що в Україну гості приїхали без багатьох своїх лідерів.

Також читайте:   Конте висловився про рівень «Шахтаря» після його перемоги над «Реалом»

Окрема розмова про газон дніпропетровського стадіону. Це просто ганебно на ньому грати. Хочеться побачити якісний футбол, а не 22 людини, які бігають по картопляному полі. Вибачте за слова, але це правда і беззаперечний факт.

І як Дніпро думає тут грати через декілька днів із Металістом?

Чорноморець.

Схоже, що запал команди Григорчука вичерпано. Десь бувало щастило, десь вигравали на морально-вольових, а ось команда із Голландії перемогла просто на класі. І знову ж таки, в гостей не було в складі багатьох лідерів. Підопічні Філіпа Коку забили на початку та в кінці гри.

Чи могли одесити відігратися? Ще й як могли, але цього вечора фарт був не на нашій стороні. Так зараз пригадаю момент, який мав Олексій Гай, але кіпер ПСВ виручив свою команду.

Наступний, 3-й тур чемпіонату відбудеться аж 24 жовтня. Ця пауза пов’язана з тим, що свої матчі будуть проводити національні збірні, й збірна України не виключення.

Вболіваємо за українські команди, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашніх поєдинках за участю українcьких команд:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*