Футзал. Adelina cup. Команда “Чак Норіс” вириває нічию у двобої з командою “Воля” - Блог про Львів

Футзал. Adelina cup. Команда “Чак Норіс” вириває нічию у двобої з командою “Воля”

Чак Норіс грає внічию

Продовжуються змагання на щорічному традиційному кубку «Аделіна cup», що в ці тижні проходить у приміщенні спорткомплексу «Локомотив». Сьогодні команда «Чак Норіс», яку тренує Воробус проводила свій другий поєдинок в груповому турнірі.

На цей раз нашим суперником була команда «Воля». До гри всі фахівці віддавали перевагу саме команді-суперника, але ваш автор говорив, говорить і буде казати, що до початку гри всі рівні і лише гра покаже хто є хто на майданчику.

Чесно скажу по гарячих слідах, що ця гра мені запам’ятається мені на довго. Такого накопичення пристрастей я вже давно не бачив.

Але, про все по-порядку.

У порівнянні із минулим поєдинком проти команди «Телепродаж» наша команда суттєво змінилася. Йде мова не про склад команди, а про зіграність. У грі проти «Волі» наші гравці продемонстрували що є ще порох у порохівницях і покази досить таку пристойну гру.

Ще до гри з хлопцями договорився із хлопцями, що будемо грати від захисту і чекати на помилку суперника. Так воно і сталося.

Весь перший тайм ми грали другом номером, але, незважаючи на це, моментів у «Чак Норіс» було достатньо і якби реалізація була, то ще до перерви забили би як мінімум два голи.

А так «сухі» 0-0 і все мало вирішитися у другій 20-ти хвилинці. А її початок, до слова, наша команда провалила. Чому? Не можу на це питання відповісти. Хвилинна розслабленість і ми «горимо» 0-2.

Також читайте:   Футзал. Кубок України. Фінал. Енергія 2:1 Локомотив (відео)

Воробус одразу ж бере тайм-аут, розмова на підвищених тонах, і команда понеслася забивати голи. Так і собі думав, що таки Бог має повернутися до нас лицем і ми таки проб’ємо кіпера команди «Воля».

Також свою вагому роль у досягненні позитивного результату зіграла група підтримки команди «Чак Норіс». Фан-клуб, який очолювала Світлана постійно гнав свою команду вперед, а слова «Віталік, Віталік» я ще чув навіть коли їхав додому. 🙂

Жарти, жартами, але завдяки голу саме Віталіка ми один гол відквитали, але радість була не не довгою і вже 1-3

Все, поразка? Іншої думки були наші гравці. Вони буквально таки набралися спортивної злісті і зробили неймовірне. За 2 хвилини команда «Чак Норіс» зуміла забити два голи і тим самим уникнути поразки.

Радості не було меж.

3вучить фінальний свисток судді, а це означає, що у матчі між командами «Чак Норіс» та «Воля» зафіксована бойова нічия 3-3.

Що далі? А тепер ми у півфіналі змагань зіграємо із командою «Розетка». Знову ми не фаворити, але якщо так будемо грати як сьогодні, то все може бути, адже хочеться потрапити у фінал змагань.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*