Футзал. Аделіна cup. Жіноча команда “БТР” впевнено перемагає команду “Віасат” - Блог про Львів

Футзал. Аделіна cup. Жіноча команда “БТР” впевнено перемагає команду “Віасат”

БТР перемагає Віасат

Як відомо, в ці дні в спорткомплексі «Локомотив» проходять змагання на традиційному кубку «Аделіна cup». Команда, яку тренує Воробус, «Чак Норіс», як відомо, зіграла внічию з «Волею» 3-3.

Та, у сьогоднішній публікації будемо говорити про інше. Справа у тому, коли ми чекали свого поєдинку перед нами проходили такі ж самі змагання, але серед дівчат. Признаюся чесно, ніколи не бачив як дівчата грають у футбол, а вони щоб ви знали це роблять й досить таки не погано.

За кого вболівав ваш автор, хто йому найбільше припав до душі та багато іншого читайте далі.

Так от, довгого традиційного вступу робити не буду, а розпочну ділитися своїми враженнями, а вони є і ще й які.

Вашому автору вдалося переглянути поєдинок у якому зустрічалися команди «БТР» та «Віасат». Цікаво було як же будуть грати дівчата. А вони, до слова, дуже хотіли перемогти.

Бачили б ви як вони переживали за свою зачіску, вигляд, за результат, … це треба було бачити. Ось тому ми і любимо гру мільйонів.

А голам раділи не гірше чим наші футболісти, які хочуть потрапити на ЧС-2014 року.
Воробус не знав за кого вболівати, але так щось надумав вболівати за команду «БТР». Назва – цікава, дівчата симпотні, чого не покричати? 🙂

Розпочався поєдинок для «БТРок» дуже вдало. Досить швидко вдалося відкрити рахунок, але радість була не довгою, бо дівчата з команди «Віасат» швидко відігралися. А потім, як кажуть, пішла «заруба».

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:2 Кардинал-Рівне (відео)

Помітно було, що при великій кількості глядачів ніхто програвати не хотів і дівчата не жаліли себе, а якщо і отримували болючі удари, то мужньо стояли до кінця. Як не відмітити тут гравця команди «БТР» Ірину Оброцьку, яка в середині 2 тайму отримала потужний удар в голову, але симпатична дівчина сказала що все добре і дограла поєдинок до кінця й навіть забила гол.

Загалом команда «БТР» сподобалася своєю організацією. Капітан і лідер команди – Світлана Юрчук зуміла так налаштувати дівчат, що ті просто таки не могли програти. Всі буди одна за одну з початку гри. Гасла до гри, в середині матчу, після гри – це все дрібниці, але з них складається футбол.

Жіночий футзал

Фінальний свисток толерантного арбітра Олега зафіксував перемогу команди «БТР» із рахунком 8-3, а найбільше голів за команду переможців забила дівчина Юля. Молодець як і вся команда, адже всі приклалися до цієї перемоги.

І як не згадати тренера команди «БТР» – пана Віталія, який так переживав за результат команди.

Команда-суперниць старалася, теж молодці, але перемогти так і не вдалося.

Попереду нові матчі, нові перемоги…. і дуже приємно що є такі змагання, адже завжди цікаво глянути на дівчат, яких ми любимо, у спортивних баталіях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*