Як кинути курити раз і назавжди

Куріння -зло

Давненько на блозі Воробуса не писала людина із ніком – The Notorious B.I.G. Громадськість вже бува подумала, що цей пан десь виїхав або ж щось із ним сталося. Але, все спростував лист в редакцію блогу, а саме в рубрику – «Запитай у Воробуса».

The Notorious B.I.G, зокрема запитав, цитую:

«Привіт Воробус. Розкажу про свою проблему з самого початку. Як би це дурно не виглядало, а свою першу сигарету я спробував в 6 років, з 8 стріляв цю отруту у старших пацанів з району, а десь у 14 почав серйозно курити. Зараз мені 26 і я декілька разів вже пробував кинути, але все марно. Сили волі певно не вистачає. Було не курив 2 місяці, потім з друзями загуляли на пару суток, і тут мене понесло.

За однією сигаретою пішла друга і так далі. Також коли нервовий не можу не закурити. Тупо наркотік, інакше назвати не можу. Знаю що в принципі марно сюди писати, бо тут усе залежить в основному від мене, але все ж таки… порадь щось».

Запитання, як кинути курити, досить таки цікаве і спробуємо допомогти людині в його проблемі.

Так от, куріння як і алкоголь є дуже великою проблемою людства. Недаремно кажуть, що краще не починати курити чи пити. А якщо ви ще і поєднуєте ці шкідливі звички – це повний фейспалм.

Як кинути курити?

  1. Не починати цього робити взагалі. Не знаю чому, але в людей є якась така дурна манера наслідувати інших людей. От Петро курить, його всі поважають, тому і я маю закурити. Та йди краще чимось корисним займися.
  2. Приділяти більшу увагу сім’ї. Не знаю як там у пана Ноторіуса із сімейним життям, але щось мені підказує що хлопчина не одружений. Так от жінка, діти можуть допомогти забути за цю дурну звичку. Як саме? Ну хоча б те, що біля дитини курити не будете, в хаті теж… Хоча….
  3. Не зв’язуватися із поганими хлопцями. Часто курять люди коли вживають алкоголь. Тому, не ходи пиячити з ними і не буде тягнути на куріння.
  4. Поставити собі за мету курити кожного дня все менше і менше сигарет. Якщо ви зкурювали за день сигарет так 50-ь, то згодом дійдете до 1 сигарети, а потім і зрозумієте що курити – це дуже шкідливо.
  5. Купити собі цукерки і використовувати їх замість сигарет. Так, це не легко, але треба пробувати. Як варіант ще можна гризти моркву. От прийшли на роботу, хочете курити, пішли у шкафчик, витягнули морквину, вгризли і вже легше.
  6. Поставити собі на заставку ПК фото людини, яка прокурила всі легені. Ви постійно будете на це все дивитися і таким чином забудете за курево.
  7. Сісти в хаті й не виходити на вулицю. Сигарет само собою ви теж не повинні мати при собі. Тут головне протриматися тиждень, далі буде легше. Але, газет не куріть, бо знаю я цих курців вже.
  8. Є ще варіант спробувати кинути курити коли ви захворіли. Коли людина має нежить, температуру її просто не тягне вставати спеціально з ліжка, йти брати сигарету і палити.
  9. Боротися з причиною куріння. Якщо нервуєте, то купіть собі заспокійливе й так далі.
  10. Якщо вже нічого не допомагає пробуйте звернутися до спеціалістів. Але, з ними теж треба бути обережними.

Хай щастить… 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 28.10.2013 пише:

    1. Не актуально в данній ситуації
    2. Приділяючи більше уваги можна почати курити ше білше
    3. Точно погані хлопіц))) Друже то порада для 10-11 років ане для 26
    4. Ну ніфіга подібного Якшо кидаєш кидай різко а не так поступово шось розізлить порушиш ліміт тільки так
    5. Краще сигарети без нікотину) в аптеках є і куриш і не куриш
    6. Бгг як би страшно не виглядало нічого не дасть
    7. От то порада !!!! помагає тільки треба шоб живого дома крім тебе нічого не було повбиваєш
    8. Також діло !!! але плтім після виздоровлення втриматись треба
    9. Не вихід )поміняєш одну залежність на іншу
    10. Брєд !

    Тримай повну пачку цигарок в кишені ! і шо та сигарета сильніша тмене ? запитай якшо курити захотілось) і менше пити алкоголю бо навіть не курящі під алкоголем чогось хочуть закурити ! А так тільки твоя сила волі тобі допоможе) The Notorious B.I.G, цигарка сильніша тебе ?

  2. The Notorious B.I.G 28.10.2013 пише:

    Спробую позбутись шкідливої звички від завтра. З власного досвіду знаю шо перший тиждень буде для мене в якомусь розумінні пеклом. Але дійсно треба нарешті узяти себе у руки і поставити остаточну крапку. За пару днів відпишу у цю тему, як у мене успіхи з цим питанням.

    8)

  3. The Notorious B.I.G 28.10.2013 пише:

    Тримай повну пачку цигарок в кишені! * такий варіант не заканує, варвари розкурять 😀

  4. юн 29.10.2013 пише:

    Побрию голову на лисо

  5. Oleg 12.09.2017 пише:

    Пропоную рослинний засіб для боротьби з курінням, який є дуже ефективним. Перепробував різні способи, потратив багато коштів, але результат був нульовий. Проте зараз переконався в дієвості цього рослинного препарату. Залежність зникає протягом кількох днів. Бажання палити зникло!!! Тел.-+380506649225

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*