Як Воробус був у фан-зоні на матчі Україна – Польща - Блог про Львів

Як Воробус був у фан-зоні на матчі Україна – Польща

Фан-зона

Як відомо, вчора в Європі, та й у світі загалом був великий футбольний день. Ще б пак, проходили кваліфікаційні матчі до відбору на чемпіонат світу-2014 року.

Вся увага українських вболівальників футболу була прикута до міста Харків, де наша національна збірна України приймала свого суперника – команду Польщі.

Щоб гарантувати собі місце принаймні у стикових матчах команді Фоменка треба було будь-що перемагати свого опонента і допомогти нашій команді мав 12-й гравець, який вщент забив трибуни стадіону «Металіст» і люди, які зібралися на площах своїх міст біля великого екрану та і вдома біля телевізорів.

Воробус довго не думав і відгукнувся на пропозицію колег піти вболівати у фан-зону, яку влаштували радіо Люкс та сайт футбол 24 на площі Ринок.

Ще від 7 години вечора вона почала працювати, а вже ближче до 21 години туди почав підтягуватися народ.

Що було приємно так це те, що у фан-зоні можна було побачити людей різної вікової категорії. Це і діти, і старші люди, і звісно що молодь. Багато хто прийшов сюди із своїми половинками. Добре, що люди цікавляться спортом, а не пиячать у кабаках.

Вхід у фан-зону здійснювався зі сторони універмагу «Львів». Цього разу, як і під час Євро-2012 треба було проходити через охоронців, які вас перевіряли або ж просто дивилися чи ви тверезий чи ні. Тим не менше, сміявся я досить таки довго, бо під курткою мав фотоапарат і мене навіть ніхто не обшукував. А якби я мав гранату чи ту ж горілку? 😀

Також читайте:   Якою буде погода на Великодні свята?

Жарти, жартами, але треба було вболівати за свою команду, адже дуже хочеться побачити збірну на чемпіонаті світу у Бразилії, що відбудеться в 2014 році.

Початок поєдинку і вся фан-зона як і на стадіоні почала співати гімн нашої країни. Дехто навіть піднімав свої прапори вверх, і це теж не може не радувати.

Великий екран

От що би ще здалося у фан-зоні, так це місця для сидіння. Звісно це пишу з іронією, але хитріші люди взяли прийшли туди завчасно, сіли у кабаках що знаходяться поруч і комфортно дивилися футбол.

Загалом перед початком поєдинку було зазначено, що фан-зона може вмістити близько 10-ти тисяч людей. Якщо так глянути на око, то вчора було десь близько 3 тисяч людей. Можливо помиляюся, але такого аншлагу як, скажімо, на матчі Євро-2012 точно не було.

Великі емоції викликав у вболівальників гол збірної та останні хвилин гри. Люди молилися щоб поляки не забили гол у відповідь, і це таки сталося.

Фінальний свисток фан-зона зустріла в ейфорії. Подейкують Львів гуляв після цієї перемоги ще довго.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у виконанні Андрія Ярмоленка:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*