Як Воробуса “занесло” у Старгород - Блог про Львів

Як Воробуса “занесло” у Старгород

Старгород шоу

Сьогодні надворі 15 жовтня, вівторок, робочий день як і тиждень триває. Але, сумувати не варто, бо вже через декілька днів знову будуть вихідні і можна буде як слід відпочити з сім’єю, коханою людиною чи просто з друзями.

Про що будемо говорити сьогодні? Тільки не смійтеся.. Воробус вчора посеред робочого тижня завітав у такий заклад як – «Старгород». Чим він цікавий, так це тим, що там варять своє пиво, а також на людей ввечері очікує шоу-програма.

Давненько я там не бував, ще напевно з часів як наша команда «Українцем бути круто» перемогла у пісенному заспіві, а було це десь рік тому.

Думав ваш автор, думав, і таки відгукнувся на пропозицію колег сходити попити бокальчик пивця та поспівати-потанцювати.

Чи зміг на цей раз Воробус перемогти у заспіві, що змінилося з часів мого останнього візиту в «Старгород» та багато іншого читайте далі.

Признаюся чесно, люблю ходити в такі заклади посеред тижня. Чому? Менше людей, можна нормально сісти, потанцювати й так далі. Мої здогадки підтвердилися, людей було не так багато як в п’ятницю чи в суботу, вільні столики були і це радує.

Основна зміна в пивоварні «Старгород» – це те, що пісенний заспів тепер розпочинається не о 21, а в 22 годині вечора. Тому, ми трошки його зачекалися. Але, ще перед заспівом до столиків підходять музиканти, які за окрему плату можуть вам заграти вашу улюблену пісеньку.

Також читайте:   5 безпечних ставок, якщо Ви граєте онлайн вперше

Також здивувався, що нарешті мікрофони почали вмикати. Раніше ти ніби співав, але дуже слабо себе чув. Хоча, як на мене, треба щоб люди самі співали без солістів пивоварні, тоді, думаю було би значно веселіше і публіка би могла як слід оцінити переможця.

Заспів ми розпочали піснею – «Червона рута». Любить Воробус її співати і цього разу традиціям не зрадив. У другому турі з наших вуст лунала вже пісня «Ой хмариться», а у фіналі на сцені ми співали пісню – «Висить ябко».

Як виявиться згодом, саме ця пісня і допомогла команда Воробуса, яка до речі називалася «Група Здоров’я» перемогти у заспіві.

Щось цього разу не було моїх улюблених свиней. Куди вони подівалися? Може пива перепилися? Все-таки, з ними набагато цікавіше.

Танці. Воробус у них мастак і цього разу дуже палко танцював з однієї з танцівниць пивоварні «Старгород». Ну, вона і давала жару всім. 😀

А найбільше оплесків мабуть викликав стриптиз у виконанні досить таки симпатичної панянки.

Загалом, як і колись атмосфера в цьому закладі для відпочинку панує досить таки хороша. Єдине що було шкода, так це те, що треба було йти додому, бо зранку як не крути треба йти на роботу.

Фото: stargorod.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 16.10.2013 пише:

    Vorobus пише:
    Як виявиться згодом, саме ця пісня і допомогла команда Воробуса, яка до речі називалася «Група Здоров’я» перемогти у заспіві

    От бачиш, Воробусе, треба було одразу вашій команді йти в співаки, а не у футбол грати 😀 😀 😀

    Vorobus пише:
    Щось цього разу не було моїх улюблених свиней. Куди вони подівалися?

    Краще тобі того не знати 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*