Ковзанку на площі Ринок відкриють 20 листопада - Блог про Львів

Ковзанку на площі Ринок відкриють 20 листопада

Ковзанка на площі Ринок

Нещодавно у рубрику «Запитай у Воробуса» прийшло чергове запитання від дівчинки, яка назвала себе Настя. Вона, зокрема, запитувала, а де у Львові можна покататися на ковзанах.

Автор блогу, звісно що, допоміг дівчині у вирішенні її проблеми, адже покататися у Львові можна як на Медику, так і в розважальному центрі «King Cross Leopolis».

Воробус також додав, що найближчим часом напише пост про те, де найближчим часом відбудеться відкриття ще однієї льодової ковзанки.

Так от, пост таки дочекалися і у сьогоднішній статті будемо говорити саме про ковзани, адже зима вже не за горами.

Хоча, цим ділом можна займатися і влітку. 😀

Знову мене заносить, тому, все-таки, переходжу до теми публікації.

Воробус час від часу буває у центрі нашого міста і старається розповідати про чергові новинки, які з’являються у місті Лева.

Так от, ще на початку листопада на площі Ринок, а саме позаду Ратуші почали монтувати чергову за ліком ковзанку. Всі кабаки від відкритим небом знесли, все забрали і пчолаи підготовчі роботи.

Чому чергову з ліком, бо кожного року ковзанку встановлюють саме в центрі міста Лева і її відвідує дуже багато людей.

Кілька днів тому Воробус йшов містом і намагався дізнатися, коли ж відбудеться відкриття. Так от, чув від працівників що це відбудеться вже найближчого четверга, а саме 20 листопада.

Також читайте:   Гурт Олега Кульчицького у Львові

Години роботи ковзанки будуть незмінними, а саме починаючи від 10 і до 22 години вечора.

Ціни? Точно відповісти на це запитання поки що не можу, але подейкують, що вони у порівнянні з минулим роком залишаться незмінними.

Відомо одне, у вихідні та святкові дні таке задоволення обійдеться вам значно дорожче.

Функціонуватиме ковзанка цілу зиму і розібрати її планують аж після 15 березня 2014 року.

Як тільки ковзанка відкриється постараюся дізнатися точні ціни на катання у цьому році і, звісно що, повідомлю про це вас, читачі блогу про Львів.

А, насамкінець, скажу кілька слів про безпеку катання на ковзанці. Ніколи не забувайте що окрім вас катаються ще й інші люди. Хтось це робить краще, хтось гірше, але треба дотримуватися елементарних правил, а саме не ганяти як вар’яти, не збити нікого на своєму шляху, а якщо хтось впав, то треба цій людині допомогти.

А то скільки знаю вже тих випадків, що люди йшли кататися і їх хтось збивав. 🙁

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*