Зодіакальний гороскоп на 2016 рік (Козеріг, Водолій, Риби) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2016 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Знаки зодіаку

Завершуємо розповідати про життя та дії знаків зодіаку в 2016 році.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2015 рік можна прочитати тут, для Раків, Левів та Дів тут, а для Терезів, Скорпіонів, Стрільців тут.

Козеріг (22.12 – 20.01)

У 2016 році на людей народжених під цим знаком зодіаку очікують лише успіхи. І, що найцікавіше, стосуватися вони будуть усіх сфер.

В особистому житті вони будуть більше уваги приділяти сім’ї. Там де були конфлікти все буде налагоджено і в першу чергу це з ініціативи козерога, який стане більш уважнішим до своєї половинки.

У роботі також буде успіх. В першій половині року будуть серйозні фінансові вливання. Можливо навіть вдасться перемогти в лотереї або розпочати бізнес.

У плані здоров’я багато чого вирішувати буде те, як саме до нього буде відноситися козеріг. Зорі радять багато подорожувати, ходити на плавання, у тренажерний зал, а також займатися, увага, східними єдиноборствами.

Взагалі скажу, що Козеріг – це найуспішніший знак зодіаку в 2016 році.

Водолій (21.01 – 19.02)

Народжених під цим знаком зодіаку очікує в 2016 році обман. Але, де він відбудеться зорі не повідомляють. Тому, водоліям треба бути уважним у всіх сферах свого життя. Стосується це як роботи, так і сім’ї. Очікувати можна усього.

У плані фінансів все буде наче добре. Єдина порада – це не бавитися в азартні ігри та нікому не позичати грошей. Можна через це нажити ворогів.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Також астрологи радять не брати кредитів у банківських установах. Це дуже й дуже невдячне діло, а ще й у і рік мавпи.

Щодо здоров’я, то воно підкачувати практично не буде. Окрім нервової системи, більше з нічим проблем не буде.

Риби (20.02 – 20.03)

У 2016 році в Риб народиться дитина. Це може бути як первісток, так і другий малюк. Головною фішкою життя народжених під цим знаком людей у наступному році буде імідж.

Щодо роботи, то проблем з нею не буде, адже ще наприкінці 2015 або ж на початку наступного року Риб повисять по службі. Ті, хто має власний бізнес матимуть успіх в другій половині року.

Цікавинкою 2016 також є те, що на Риб очікує зустріч із цікавою людиною, яка у подальшому істотно впливатиме на їх життя.

В сімейному плані буде спостерігатися криза. Пари, які вже давно разом мають просто поговорити по душах. В іншому ж разі можливі навіть розриви стосунків.

А ті, які лише подумують над узаконенням стосунків зорі радять почекати рік і вже тоді стати на рушничок щастя.

Яким би не був рік пам’ятайте, що гороскоп – це лише розвага та припущення астрологів, а життя та свою долю ми творимо самі.

З наступаючим!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*