Контролери-провокатори - Блог про Львів

Контролери-провокатори

Контролери

Продовжуємо відповідати на запитання в рубриці «Запитай у Воробуса».

Хоча, часто сюди приходять не лише запитання, а й такі собі скарги на щось.

От буквально вчора надійшов такий лист від людини, яка себе назвала – «Нестор». Хлопчина написав наступне, далі цитую:

Доброго дня, Воробус. Хотів би розповісти громадськості та вашим читачам цікаву історію, яка трапилася зі мною минулого тижня.

Так от, громадським транспортом я користуюся не часто, бо маю власне авто. Але, цього п’ятничного вечора мені терміново з дівчиною треба було їхати в Івано-Франківськ.

Дівчина поїхала швидше щоб купити квитки, а я доробив останні справи і також помчав на вокзал. Автобуса довго не було, тому нічого іншого не залишалося як сісти на трамвай.

Поруч на зупинці стояв термінал самообслуговування, тому купив квиток саме там. Як сказав потім своїй дівчині навіть відправив 50 копійок на боротьбу з раком.

Сів Нестор в салон, пробував закомпостувати квиток, але компостер якийсь чи зламаний був чи що, прийшлося другий раз компостувати, бо не пробило як слід.

Нарешті квиток закомпостував, сів собі, надягнув «вуха» та й їду собі. Раптом на привокзальному до мене підходить якась жіночка і тицяє мені посвідчення контролер ну прямо таки в лице.

Розумію, що зараз буде перевірка квитків і кажу контролеру що я бачу добре, не треба так аж тицяти посвідчення.

Також читайте:   Свято сиру і вина у Львові

Так і знав, що до мого квитка зараз причепляться. Контролер глянула і сказала що він двічі прокомпостований.

Я почав їй казати, що компостер як слід не працює, що прийшлося ще раз пробити, щоб на дату продажу квитка глянула. Але, контролери були сурові – плати штраф і все.

А далі почалося найцікавіше. Коли я сказав що не буду платити, то «пані» почала комусь дзвонити, казати що я хамлю. Хоча, цього й близько не було. Я лише хотів довести свою правоту.

Порадували мене пасажири трамвая, особливо молодь, яка почала за мене заступатися. Вони дійсно казали що я компостував квиток, що компостер зламаний.

Як ви думаєте що почала робити контролер? От якраз вона і хамила, щоб не лізли, не втручалися в чужі справи й так далі.

Звісно, можна було би ще щось там доводити, але я таки вирішив заплатити штраф, бо вже набридли ці тупі балачки. Поїзд то не чекатиме.

Цією публікацією я хочу попередити люди, що будьте готовими у справах із контролерами до різного. Якщо я не хамив, а вона вже видумує це, то чого слід очікувати і надалі?

До речі, впізнав у жінці-контролері пані, яка потрапила на телебачення через справу із побиттям пасажирки. Недарма вона туди потрапила?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. PVS 08.04.2014 пише:

    В мене до контролерів завжди було одне питання: а де їхні квитки? Чи вони всі інваліди? Бо закону, згідно якого право на безкоштовний проїзд дає посвідчення контролера — немає. Той факт, що вони працівники «Львівелектротранс’у» — тупа відмазка, бо за цією логікою виходить, що працівники «Львівобленерго» мали б не платити за електрику, а ЖЕК’івці — квартплату. Але ж платять. А ці упирі чомусь катаються безкоштовно. Непорядок.

  2. viking 08.04.2014 пише:

    PVS, Такі у нас контролери 🙁

  3. vrubli 08.04.2014 пише:

    І ще: якщо вже платите штраф – вимагайте квитанції!
    Інакше Ваші грошенята ідуть в кишеню цим хамам.
    Сама була свідком, як контролер взяв штраф від чоловіка, а той йому сказав “а квитанцію?” От тоді контролер зам’явся і віддав гроші.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*