День щастя - Блог про Львів

День щастя

День щастя

Останній день робочого тижня триває, багато хто із колег вже бідкається що псує настрій їм погода, ще так довго треба сидіти до 18 години і так далі.

На що Воробус відповідає лаконічно, якщо себе настроїти на поганий настрій із самого ранку, то таким він і буде протягом усього дня.

Як ви, мабуть, здогадалися, сьогодні автор блогу буде трохи філософствувати. А чого б і ні? Погода якраз цьому і сприяє.

Перше на що дам відповідь, так це на запитання чому я полюбляю прохолодну дощову погоду? Ну, по-перше, спеку ніколи не любив. Коли виходиш на вулицю, то думаєш як не погуляти, насолодитися свіжим повітрям, а як сховатися від спеки, попити охолоджувальних напоїв і так далі.

А так погода прохолодна, можна довго гуляти, ще би нічого не падало на голову було би взагалі шикарно. Але, для того є парасольки.

В дощ також можна добре відпочити вдома, а саме лягти спатки або ж, як каже одна прекрасна панянка Христина, переглянути черговий романтичний фільм.

Щось я заговорився і забув описати таки тему дня.

На рахунок теми щастя. Якщо постійно себе картати що тобі не щастить, що все ламається, все падає з рук, то так воно і буде. Пам’ятаю колись подібним також страдав, але це мабуть треба просто пережити.

Також читайте:   Новорічне привітання Ігоря Воробуса (відео)

Тепер я виходжу з дому, посміхаюся, маю хороший настрій і настроюю себе на позитив. От згадуванні маршрутки. В них стільки людей, нема де сісти, а я йду і настроюю себе що буду сидіти.

Заходжу в салон, минає одна зупинка і двоє людей виходять. Відповідно місце звільняється і на нього сідає, якщо нема дівчини поруч, ваш покірний автор.

Так само і на роботі. Сидиш такий, злий, нічого в тебе не виходить. Якщо налаштуєш себе що сьогодні твій день щастя, то й можливо пощастить що хтось допоможе.

І ще, не забувайте просто посміхатися і радіти кожному прожитому дню. Пам’ятаю цієї звички мене колись навчив пан Вертоліт. Він завжди казав, що посмішка робить своє.

Приходиш в кіоск купляти ту ж газету, а там продавець сидить така зла. Посмішка робить своє і вона вже думає чи то вона така нездала чи то ви несповна розуму.

Знайомства із новими людьми. Якщо будете вічно думати що всі такі погані, наркомани, шахраї, то обов’язково на них потрапите. Посмішка тут також має робити своє.

Бажаю вам, читачі блогу, що кожен день в цьому році, а їх є 365 (366) був для вас щасливим і ви ніколи не сумували. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*