Вулицю Городоцьку почали озеленювати

Дерева на Городоцькій

Вчора вашому автору довелося побувати у центрі нашого славетного міста Львова. Як завжди, без цікавинок я не повернувся. А вони таки, до слова, там є і не одна.

Перше про що будемо так це про вулицю Городоцьку, адже приємно було побачити, що цю вулицю почали, увага, озеленювати.

Як саме це сталося, хто був ініціатором цього діла та коли завершиться озеленення вулиці читайте у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Отже, хто не знає, ремонт однієї з головних вулиць міста Лева тривав досить таки довго і після того як її відкрили (кінець минулого року) люди були вражені приємними змінами.

Так, нехай корки на дорогах зараз все рівно залишаються, але все ж було зроблено нові місця для паркування, біля церкви святої Анни зроблена розвилка, ну, і нарешті, був створений нормальний, двосторонній рух.

А то колись транспортні засоби їздили хто як лише хотів. Тепер, завдяки острівцям посередині вулиці цього зробити не можна.

Ніби на цьому епопея із вулицею мала би завершитися та не тут то було. В соціальних мережах утворилася певна спільнота людей, яка захопилася ідеєю озеленити вулицю Городоцьку.

Розпочався збір коштів і вже незабаром перші кроки було зроблено. Кілька днів тому ті ж активісти-добровольці почали насадження дерев на вулиці. В один із днів була погана погода, але це не завадило людям зробити свої роботи.

Також читайте:   Поточний стан площі Митної у Львові

Вулиця Городоцька

Дерево за деревом почало з’являтися на вулиці Городоцькій. Загалом, за словами активістів-добровольців, на першому етапі має бути висаджено 11 дерев, а також кущі біля церкви святої Анни.

Згодом, коли буде зібрано ще значну частину коштів (загалом проект оцінили в 160 тисяч гривень), між деревами на Городоцькій також хочуть насадити кущі.

Звісно, новинки завжди сприймаються, але є також інша сторона медалі. Яка? Ну, наприклад, водії вже зараз бідкаються що на місці цих дерев могли припаркувати авто, зараз же цього більше не зробиш.

Проект

А якщо якийсь рагуль і заїде на тротуар, то все поламає.

Другий момент – це догляд за деревами. Кожного дня вулицею їздить дуже багато транспортних засобів. Тому, ці дерева вічно будуть в пилюці, їх треба буде поливати, бо в іншому випадку від них нічого не залишиться.

Хоча, особисто я таки думаю що в активістів все вийде і наше місто в черговий раз стане зеленішим.

Хотілося би почути також вашу точку зору, читачі блогу, щодо цього питання. Дерева на Городоцькій потрібні чи це зайва трата грошей?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Wow, that Вулицю Городоцьку почали озеленювати what I was exploring for, what a material! existing here at this webpage, thanks admin of this site.
    prescription ray ban http://nugents.com.au/_contact/PrescriptionRay.asp

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Вулицю Городоцьку знову озеленили

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*