Вулицю Городоцьку знову озеленили - Блог про Львів

Вулицю Городоцьку знову озеленили

Вулицю Городоцьку знову озеленили

Черговий день настав, на цей раз недільний, а це означає, що настав час нових оновлень на нашому ресурсі.

Погода суха, прохолодна, тому як не крути, але гуляти ще можна. Снігу поки що ще ніхто не обіцяє. Хоча, в сусідній Росії де-не-де вже і він випав.

Але, то таке… Переходимо до новин сайту.

І перше про що будемо говорити сьогодні так це про справи міські, адже вчора під час прогулянки містом мені вдалося побачити оновлення у благоустрої Львова.

Думаю багато хто із вас чув про таку річ як озеленення. Так от, кілька днів тому таку популярну у нас вулицю як Городоцька знову озеленили – відбувся другий етап.

На цей раз висадили рівно п’ять кленів і сталося це на алеї неподалік церкви Святої Анни що розташована ближче до початку вулиці Шевченка.

Виглядають вони досить таки непогано і у найближчі роки мають стати візиткою міста Лева. Все-таки, приємно коли їдеш вулицею і бачиш там не лише трамваї, маршрутки, автомобілі, а й природу яку ми любимо.

Хто посадив ці дерева? Відповідаю, ЛКП «Зелений Львів». Саме таким чином це підприємство хоче підтримати людей, які дбають за місто і його навколишнє середовище.

Також читайте:   В Україну найближчим часом повернеться тепло

Все це гарно, але у мене одразу ж виникло питання. Воробус не агроном, але чи не запізно посадили ці дерева? Зараз часто бувають заморозки і їх земля як слід може не приймити.

Можливо таки краще було зробити ці речі десь на весні? Але, повторююся, я не такий аж спеціаліст, а лише висловлюю свою точку зору.

Якщо ж зазирнути у минуле, то можна пригадати, що озеленення вулиці Городоцької почалося ще у липні місяці.

Тоді, за кошти людей-благодійників, які переважно збиралися через соціальні мережі було висаджено 11 дерев, які згодом стали прикрашати таку відому та популярну вулицю нашого міста.

Так, хтось каже, що краще можливо було би на місці цих дерев зробити стоянку для автомобілів, але вже що маємо – те маємо. Автомобілі почекають.

Давно казав і буду казати, що пора вже центр нашого міста робити пішохідним. Нехай там собі гуляють люди, їздять велосипедисти, а не все буде забите пробками.

Правда проблема як зробити об’їзд навколо центру, мабуть таки прийдеться будувати нові дороги, такі як біля вулиці Кукурудзяної.

Але, це вже тема наступних публікацій на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*