Футбол. Кубок України. Карпати 0:1 Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Кубок України. Карпати 0:1 Динамо (відео)

Кубок Львову

Вчора в Україні був великий футбольний день, проходили перші матчі 1/8 фіналу Кубка України. І вже в них відбулася перша сенсація.

Одіозний тренер – пан Кварцяний разом із своєю Волинню зумів обіграти дніпропетровський Дніпро.

Хоча, думаю фахівці футболу знають, що цього сезону трохи змінений формат кубка. Починаючи саме із цього сезону команди із 1/8 фіналу грають по два матчі: вдома та на виїзді.

Тому, той же Дніпро має всі шанси щоб відігратися. Але, безперечно нас найбільше цікавив поєдинок у Львові де місцева команда Карпати приймала гостей із Києва – київське Динамо.

Гра видалася не надто цікавою. Команди створили мінімум моментів, було багато боротьби і все завершилося мінімальною перемогою Реброва та компанії з рахунком 1-0.

Але, про все по-порядку.

За кілька днів до гри у Львові президент Динамо в своїх коментарях натякав на те, що в грі з Карпатами дасть шанс проявити себе молодим виконавцям. Він це і зробив, щоправда ці молоді виконавці вийшли на поле лише на заміни.

Щодо гри, то початок Карпати програли і то так серйозно. Гості з Києва зробили акцент на швидкий гол і він таки відбувся на 5-й хвилині.

Його автором став – поляк Теодоричк. Десь, можливо у цьому епізоді міг виручити кіпер Карпат – Мисак, але вже що маємо – те маємо.

Також читайте:   Що таке грати у футзал із незнайомими людьми

Кілька хвилин Карпати не могли прийти в себе, а потім вбивчий момент мав Сегійчук. На 12 балів в цьому епізоді зіграв кіпер Динамо – Рибка.

Це все що, на мою думку, запам’яталося в першій 45-ти хвилинці.

Другий тайм був приблизно таким самим. Динамо більше атакувало, Карпати грали на контратаках. І варто сказати що одні, що інші могли забити по разу.

В киян мав вбивчий момент той же Теодорчик (виручив команду Мисак), а в Карпат не влучив у ворота із вбивчої позиції – Голодюк.

На цьому і команди завершили…

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Динамо із рахунком 1-0, а це означає, що на матч-відповідь що відбудеться в Києві «біло-сині» їдуть із мінімальним запасом.

Там, на стадіоні НСК «Олімпійський» все ще може бути, головне в це вірити.

Вболіваємо за Карпати, а, насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у матчі між Карпатами та Динамо:

P.S, І як не згадати про підтримку з боку обидвох команд. Це було щось: пісні, фаєр-шоу, плакати… Можливо трохи вже переборщили, але футбол – це завжди свято для людей.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 28.09.2014 пише:

    Да, жаль, львовьяне, могли бы сыграт и вничью. но как всегда побеждает тот, у кого воля к победе сильней. А так будем ждать, может и засверкает над Львовом звезда надежды. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*