Велосипедна доріжка на вулиці Вороного – найбільш ганебна у місті - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на вулиці Вороного – найбільш ганебна у місті

Велосипедна доріжка на вулиці Вороного

Проект «Велосипеди» на блозі Воробуса триває.

І, як ви, мабуть, здогадалися у черговій публікацій на нашому ресурсі ми будемо говорити за велосипедні доріжки, які останнім часом набули знаної популярності у нашому місті.

Так от, чергову таку велосипедну доріжку довелося знайти вашому автору в само серці нашого міста – в центрі, а саме на вулиці Вороного.

Хоча, ця велосипедна доріжка буде із приставкою негативу, бо більш ганебнішої доріжки у Львові я ще не бачив. Можливо ще будуть і гірші, але поки що про цю.

Так от, героїня нашої сьогоднішньої публікації – велосипедна доріжка бере початок із вулиці Тихої і простягається далі вздовж вулиці Вороного аж фактично до готелю «Жорж».

Її особливістю є те, що вона достатньо таки широка, намальована червоним кольором, знаходиться безпосередньо на проїзній частині і по ідеї має задовольняти потреби людей що віддають перевагу двохколісним.

Велосипед може собі спокійно їхати з площі Маланюка і за мить бути в центрі. Проте, схоже що планам людей на велосипедах здійснитися так і не судилося.

Вина усьому водії автомобілів, які ложили йуха на розвиток велосипедного транспорту у нашому місті.

Замість того, щоб нормально їхати цією дорогою, вони всі як один понаставляли автівок так, що коли авто їде по дорозі чи стоїть у заторі, то все це робиться на велосипедній доріжці.

Також читайте:   Новинка на зупинках громадського транспорту Львова

І що тоді робити велосипедистам? Чекати також в заторі чи виїздити на тротуар? Моя думка така, що цим маршрутом взагалі їхати не треба, бо можуть бути великі проблеми.

І це ще не все. Виявляється що коли автомобілі виїздять з вулиці Ковжуна, то вони їдуть назустріч велосипедистам. Як тут розминутися всім учасникам руху?

І як ви думаєте, читачі ресурсу, хто тут винен? Знову ж таки водії автівок, які понаставляли автівки біля коледжу легкої промисловості.

От саме тому я і вважаю велосипедну доріжку на вулиці Вороного найбільш ганебною у нашому місті. Якщо міська влада вже щось робить, то треба все продумувати так, щоб проблем у майбутньому не було.

Так, стоять авто, то нехай приїде евакуатор і їх забере пачками чи слабо? Нікому це нетреба? До речі, зауважив ще такий факт, що дивним чином зник із цієї велосипедної доріжки знак.

Хто ж його міг викрасти?

Ось так от в нас розвивається велосипедний транспорт у Львові…. Думаю висновки ви вже зробили…

Далі буде…. Має бути дуже цікаво….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Тарас 30.09.2014 пише:

    Та хто винен – садовий винен, гроші порозкрадали, зробили аби як. Водіям що – взлетіти, бо тепер у Львові стільки “розумних” розвелось? Правила хочуть велосипедисти для всіх одні? То нехай перші не порушують ці правила. На перехрестях, пересікати три лінії, влазити між автомобілями і так далі. А доріжка – просто витрачені і вкрадені гроші міською владою, тільки і всього

  2. Oles 07.10.2014 пише:

    Шмід казав, що ця велодоріжка на разі типу неактуальна і розрахована лише на майбутнє, коли буде з’єднана з іншими велодоріжками в єдину мережу. Але якщо мені не зраджує пам’ять, то це була перша велодоріжка у Львові. На жаль, з описаних Воробусом причин дотепер не працююча.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*