Підземний перехід на Верхньому Шуварі: утопія чи реальність?

Підземний перехід на Верхньому Шуварі: утопія чи реальність?

Близько двох місяців тому блог Воробуса в одній із своїх публікацій вже писав про те, що незабаром у такому районі як Сихів, а саме в районі Верхнього Шувару мають збудувати підземний перехід.

Про це автору блогу із наближених джерел повідомив його хороший приятель ім’я якого називати не буду.

Правда в подібне я тоді майже не повірив, адже будівництво «підземки» – це витрачання додаткових коштів, яких і так не вистачає для будівництва трамваю.

До речі, роботи по прокладанню колії тривають і робітники вже дійшли до моста. Ось так от.

Тема підземного переходу мене ніяк не заспокоїла і кілька днів тому я вирішив таки прогулятися по Верхньому Шуварі та подивитися що там і як.

Дослідження були достатньо таки цікавими.

Хто не знає, то скажу, що на Верхньому Шуварі є достатньо таки великий ринок. Що там лише не продають. Як то кажуть, можна купити «дідька лисого».

Так от, саме навпроти зупинки громадського транспорту автор блогу знайшов ятку біля якої якраз є щось подібне на підземний перехід.

Правда коли я туди підійшов з фотоапаратом на мене вже хотіли викликати охорону. Чому?

Мабуть думали що я хочу вкрасти шкарпетки чи що? Насправді ж Воробус просто хотів глянути що там і як і чи є реально є можливість збудувати за короткий час підземний перехід.

Також читайте:   Головну ялинку міста офіційно відкрито

На моє запитання до продавця що була там поруч, а що там внизу вона відповіла, що склади. Які саме важко сказати, мабуть просто люд з ринку туди все зносить.

Хоча, по фото видно що сходи схожі дуже на такі які є в підземному переході.

Тепер враховуємо всі «за» і «проти» щодо доцільності будівництва переходу.

По-перше, якщо зробити там вхід у «підземку», то треба забрати частину ринку, а це скандали, інтриги, протести продавців, які залишаться без роботи.

По-друге, будівництво переходу – це перекриття на деякий час дороги в напрямку Сихова. А тут якраз будуть трамвайну колію.

Тому, якщо це і робити, то вже і зараз, адже коли запустять трамвай зробити подібні роботи буде вкрай складно.

По-третє, підземний перехід би здався адже вже аж надто довго люди на Верхньому Шуварі переходять дорогу. А скільки там аварій було через необережність як водіїв, так і пішоходів.

Тому, підземний перехід таки потрібен.

Враховуючи всі «за» і «проти» можу припустити що підземний перехід на Верхньому Шуварі – це свого роду утопія. Тому, думаю його таки не буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. а здався би! я там якраз живу… жала раніше, перехрестя там взагалі дурне, купа доріг в різні сторони, дорогу перейти важко, водії, що з моста їдуть, часто женуть як ненормальні, та й пішоходам терпцю бракує зеленого світла дочекатися, шурують поміж і попід машини… підземка була би якраз в тему) але як і пишеш, то утопія…. 🙁

  2. russo turisto 20.10.2014 пише:

    Ну вот за время правления вашего великого мера Садового, никак не можете навести порядок в городе. За то себе дворец отгрохать себе он сумел. А теперь еще в Верховную Раду прется, чтобы свою ж*пу прикрыть. :mrgreen:

  3. тиндра-каландра 20.10.2014 пише:

    russo turisto, це ше шо назвиати порядком, в багатьох russкіх городах над такими питаннями навіть не паряться

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*