Неподалік верхнього Шувару збудують підземний перехід? - Блог про Львів

Неподалік верхнього Шувару збудують підземний перехід?

Підземний перехід?

Блог Воробуса продовжує свою роботу. І наступною темою яку ми розглянемо буде тема благоустрою нашого міста.

Як відомо, у ці дні на Сихові тривають роботи із прокладання трамвайної колії. Звісно, що до запуску трамваю ще ой як далеко, але радує те що роботи тривають, кожного дня робітники щось роблять, їздить важка техніка тощо.

Як я вже зазначав у минулих публікаціях, термін виконання всіх робіт – приблизно 8 місяців. Хоча, думаю таки все це затягнеться на більший час. Та і політична ситуація в країні явно зараз не стабільна. Сьогодні мир, а завтра може бути війна.

Але, то таке…

Про що будемо говорити у даній публікації? Відповідаю, про підземний перехід, який мають побудувати на Сихові.

Звідки взяв цю новину ваш автор? Кілька днів тому довелося поспілкуватися із хорошим паном, що проживає в районі Верхнього Шувару.

Щось ми так зговорилися і він мене спонтанно запитав чи знаю я що невдовзі неподалік Верхнього Шувару розпочнеться будівництво підземного переходу?

Якщо б це питання мені задали в інтернеті, то мабуть би кинув смайл оленя, бо щось такого точно не чув.

Колега ще зазначив, що бачив це оголошення на одному із магазинів, що знаходиться неподалік світлофора де якраз переходять дорогу люди. Ніби магазин продається, хороше місце, незабаром тут буде підземний перехід і так далі.

Також читайте:   Аномальні морози накрили Львів

Ок, припустимо перехід таки буде, але що він дасть Сихову?

Ну, по-перше, велика кількість людей зможе переходити дорогу значно швидше чим це вони роблять зараз. А на даний час на світлофорі збирається дуже багато людей, зелене світло світить не довго і приходиться довго чекати.

А так йти буде значно легше.

Далі. Якщо робити підземний перехід, то він має бути не таким як, скажімо, біля автобусного заводу (мер міста Садовий там, мабуть, ніколи не ходив), а там мають стояти торговельні ятки, щось продавати і так далі.

Думаю попит на продукцію був би великим.

По-третє, будівництво «підземки» – це додаткові кошти, яких і так зараз бракує. І навіть не знати чи вчасно будуть гроші на будівництво трамвайної колії.

Якби там не було, блог Воробуса буде уважно слідкувати за цією темою і якщо будівництво підземного переходу таки розпочнеться, то ми обов’язково про це напишемо.

А поки що робочий день продовжується, тому бажаю вам гарно його завершити і у хорошому настрої прийти додому.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*