Бокс. Володимир Кличко перемагає Кубрата Пулєва (відео) - Блог про Львів

Бокс. Володимир Кличко перемагає Кубрата Пулєва (відео)

Кличко перемагає Кубрата Пулєва

Кожного разу, коли очікую на черговий бій братів Кличків сподіваюся, що нарешті він буде тримати хоч трохи в напрузі.

Але, як показує час, це всього лише ілюзії, адже як тільки Володимир чи Віталій Клички виходять на ринг, їхні суперники вже приречені.

Чесно, аж не цікаво дивитися бої.

Та, коли прочитав в інтернеті, що суперником Володьки буде болгарський спортсмен, який у своїй професійній кар’єрі ще жодного разу не програвав зацікавився.

Невже знайшовся спортсмен, який зможе таки набити пику українському боксеру.

В букмекерів Воробус не бавиться, але перед цим боєм спеціально зайшов туди щоб глянути а кому ж віддають перевагу ці знані у цілому світі контори.

Так от, на перемогу Володимира давали 1.17, на Пулєва приблизно 5-ть. Тобто, якщо людина поставить 100 гривень і болгарин виграє, то отримає 500 гривень.

Дивним для мене був коефіцієнт на Кличка. 1.17 – це і так забагато для явного фаворита.

Прогнози, прогнозами, а все мав вирішити поєдинок.

Традиційно, десь за три години до бою у студії про все що лише можна говорили експерти. Як же вони мене вже дістали. Куди не глянеш – одні експерти.

Прийшлося звук у телевізорі вимкнути.

Нарешті експерти «пішли курити» і близько 12 години ночі на ринг почали виходити спортсмени. Коли глянув на Пулєва, то подумав ох нічого собі, та він також машина ще та.

Також читайте:   Кличко переміг Мормека (відео)

Кличко був спокійний і дуже зосередженим. Ще б пак, на кону був захист титулу IBF. Решта поясів болгарину не дісталися би навіть якщо і би Володимир програв.

Причина – представники Кубрата не хотіли платити обов’язкові збори за решта поясів.

Розпочався бій із небезпечних атак суперника Кличка. Володя навіть пропустив кілька ударів. Але, до його честі, він швидко виправився і навіть послав Пулєва в нокдаун.

Щоправда, добити суперника українцю не вдалося. Зроби це він аж у п’ятому раунді. Хоча, четвертий раунд і початок п’ятого були оптимістичними для болгарина.

Тим не менше, Кубрат таки впав і довго не міг піднятися з рингу. Як виявиться згодом, суперника Кличка згодом забрали в лікарню.

Перед тим болгарин ще сказав що хоче матчу-реваншу, чим дуже розсмішив публіку як безпосередньо в Гамбурзі (саме там проходив бій) так і біля екранів телевізорів.

Пулєву ще треба довго працювати над собою щоб досягнути рівня Володимира Кличка, який здобував свою 63-ю за ліком перемогу у професійному ринзі тим самим захистивши всі свої титули.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*