На Підзамче біля дитячого майданчику розмалювали стіну - Блог про Львів

На Підзамче біля дитячого майданчику розмалювали стіну

На Підзамче біля дитячого майданчику розмалювали стіну

Думаю не секрет, що любить Воробус прогулятися містом і побачити щось цікавеньке. Сьогодні мені це знову довелося зробити.

І само собою про цікавинки, які побачив автор блогу я розповім у черговій публікації.

Так от, є у Львові такий район як Підзамче. Цікавий він тим, що тут є залізнична станція через яку їздить дуже багато поїздів не лише приміського, а й міжнародного призначення.

Тому, коли йде згадка про Підзамче, багато хто має на увазі станції, яка є останньою перед залізничним вокзалом.

А так це простенький райончик, де живуть люди, їздить трамвай і прогулюються люди. Єдине що тут мені не подобається, так це занедбаність цього району.

У чому проявляється ця занедбаність? Ну, по-перше, будинки тут страшні, старі. Особливих новинок нема. А коли тут ще й не курсував трамвай №6, то здавалося що це не район Львова, а десь далеко за містом на якихось складах.

Моя думка така, що подібні райони в місті треба розвивати. Не лише Сихів має мати все нове, а й за Підзамче не забувати.

Гуляв я гуляв, аж раптом навпроти будинку на вулиці Хмельницького, 99 побачив чудове мистецьке творіння.

Неподалік згадуваного будинку знаходиться дитячий майданчик, де приходить проводити вільний час багато дітлахів. Тут є різного роду гойдалки, стіл для маленького тенісу, лавочки тощо. Єдине що тут було на заваді, це страшна стіна біля майданчика.

Також читайте:   У Львові знову смердить

Як бачимо на фото її дуже гарним чином розмалювали. На ній зображено звірят, яких так люблять діти: тигренят, левів, ведмедиків тощо.

Мистецьке творіння

На дитячому майданчику в цей ранній час було дуже мало людей, тому ваш автор поспілкувався з похилого віку паном який там якраз сидів на лавочці.

Звати його Юрій і ось що він сказав, далі цитую: «Творіння на стіні не може не радувати, свого часу я тут виріс і за совка тут подібного не було. Так були вежі яких зараз нема, ми інколи хокей тут бавилися та і просто гарно проводили вільний час.

Часи змінилися, люди теж, майданчик поставили. А от стіна була дуже страшна. Зараз все по-іншому. Ви там передайте владі щоб дбала більше за Підзамче».

Дитячий майданчик

Ось такі от справи. Приємно що багато подібних малюнків з’являється у нашому місті.

Пробував пошукати в інтернеті хто ж є творцями цього малюнка, але нічого так і не знайшов. Можливо з часом і це дізнаюся.

А поки що беремо дітей, племінників та онуків і гайда бавитися на Підзамче. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*