Коли футбол понад усе на світі… - Блог про Львів

Коли футбол понад усе на світі…

Колекціонер Тарас

Ще вчора Воробус обіцяв розповісти своїм читачам про цікаву людину з якою мені недавно вдалося познайомитися.

В силу різних обставин цього зробити мені так і не вдалося. Тому, не гаю часу і зроблю це сьогодні тим самим підтвердивши той факт, що день суботній буде суто футбольний.

Отже, не секрет, що багато людей в нашій країні полюбляють цю гру мільйонів. Хтось просто ходить на стадіон підтримувати улюблену команду, хтось збирає автографи, а хтось як герой цієї публікації – любить збирати шарфи.

Хто не знає, то скажу, що в народі їх називають ще – «розами». Так, багато хто цьому слову підсміхається, але якщо «роза» – виходить що «роза».

Героя нашої сьогоднішньої публікації звати Тарас. Познайомився Воробус з цим паном досить таки цікаво – на одному із футбольних поєдинків. Якщо не помиляюся це була гра за участю команди нашого міста – львівських Карпат.

Так ми щось зговорилися і під час розмови пан почав розповідати про своє захоплення, а саме збирати шари різних команд.

Шарфи

Зараз в його колекції є шарфів більше 30-ти це точно. Його жінка ще додала, цитую: «Я вже не знаю що мені з ним робити, як не піде на футбол, то завжди приносить новий шарфик. Вже не знаю куди це все складати».

Захоплення, хобі і нічого з цим не поробиш.

Також читайте:   Ім'я Мар'яна

Воробус пізніше вирішив задати кілька запитань панові Тарасу, отже далі йому слово.

– Пане, Тарасе, як давно ви почали захоплюватися колекціонування шарфів футбольних команд?

Добрий день, взагалі то я футболом захоплююся вже давно. Можна сказати із самого дитинства, коли почав ходити на футбольні поєдинки які лише відбувалися у нашому місті. Переважно це були Карпати, згодом ФК Львів і так далі.

Шарфи почав збирати від тоді, коли Карпати почали грати у Лізі Європи. Досі згадую ці чудові часи коли стадіон був забитий вщент, до міста приїздили такі сильні команди як: Боруссія, Галатасарай, Севілья, ПСЖ і так далі.

– Звідки ви берете шарфи?

Переважно в колекції шарфи з поєдинків, які мені вдалося відвідати особисто. Також кілька «роз» мені привезли друзів із-за кордону, бувало й таке що хтось подарував.

– Які шарфи найпам’ятніші?

Всі мені подобаються, але найбільш цінні це з ігор: Україна – Сан-Марино, Динамо – Манчестер Сіті, Білорусь – Україна. Це саме ті матчі де були здобуті такі бажані перемоги.

Сподіваюся, що українські команди і надалі будуть радувати нас хорошими результатами і моя колекція збільшуватиметься.

До речі, колись мав захоплення збирати автографи футболістів. У моїй колекції їх близько 700-800.

Ось така от у мене любов до футболу. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*